Neile, kes ei otsi midagi tõsist: seksisuhte kümme reeglit

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tahad lihtsat ilma kohustusteta suhet? Väga kena, peaasi, et tead, millesse end mässid.

Toome teieni kümme nõuannet, kuidas kerged, vaid seksile keskenduvad suhted lõbusaks ja nauditavaks muuta, kirjutab Glamour.

Reegel 1: kas naabrimehega ühte heitmine on ikka parim mõte?

Muidugi on tore, kui seksisemu elab sinu lähedal. Hommikune kojuminek ei valmista sel juhul peavalu, sa ei pea muretsema joogise peaga koju sõitmise pärast ning saad peaaegu alati kindlaks teha, kas ta on kodus või mitte. Aga kui hakkad omale teadvustama, millega naabrimees vabal ajal tegeleb ning avastad end kell kolm hommikul tema tühja parkimiskohta vaatamast, tekib tahtmatult küsimus: kas see oli parim samm?

Reegel 2: ära veena end selles, et see suhe on tõsisem, kui ta tegelikult on

Kuigi seksisemud võivad ju kõigest väest üritada mitte üksteisesse armuda, on siiski alati võimalus, et üks või mõlemad pooled seda teevad. Kui sa aga magad mehega, kes ütleb avameelselt, et talle meeldib vaid sinuga voodis olla, kuid sina kujutad juba ette, millised näeks välja teie lapsed, siis oleks kõige parem suhtlemine lõpetada. Ära loo enesele illusiooni, et suudad tema meelt muuta.

Reegel 3: mis saab siis, kui su silmapiirile tekib keegi uus?

Sa ei pea oma seksisemuga suhtlemist kohe lõpetama, kui kohtad kedagi uut. Ära tee suuri otsuseid enne, kui pole välja selgitanud, millised eesmärgid on su uuel silmarõõmul seoses sinuga.

Reegel 4: ära sunni oma peret ja sõpru seksisemuga aega veetma

Seksisemu peaks täitma sama rolli kui väljamõeldud poiss-sõber: ta on olemas, kui teda vajad, kuid tal puudub sinu igapäevases elus oluline osa. Miks? Sest esiteks peaks see suhe olema ajutine. Kui hakkad teda oma igapäevastesse tegemistesse kaasama, lood juba pikemaajalist sidet. Ja teiseks pead sa oma südant kaitsma. Sul võivad tema suhtes tõsisemad tunded tekkida, kui su vanemad ja sõbrad teda takka kiidavad.

Reegel 5: sa ei pea tema juurde ööseks jääma

Sa ei pea taluma seksijärgset kaisutamist ega piinlikku hommikut, kui sa seda ei taha.

Reegel 6: ära saa vihaseks, kui su seksisemu läheb teisega välja

Pea meeles, ta EI OLE sinu poiss-sõber. Seega, kui näed teda teise naisega kohtingul, siis ta ei peta sind. Sama kehtib sinu kohta – teil mõlemal on õigus väljas käia, kellega aga soovite.

Reegel 7: hoidke oma suhet magamistoas

Pärast paari esimest kohtumist võid hakata mõtlema, et peaksite ehk koos kohvile minema, mõnd filmi vaatama või pargis jalutama. Aga kui sa pole huvitatud tõsisema sideme loomisest, siis ürita seda suhet vaid magamistoa seinte vahel hoida.

Reegel 8: kaitse end

Peaksite seksima turvaliselt, hoolimata sellest, mida kumbki pool oma seksuaaltervise kohta väita võib. Kuna seda meest seob sinuga vaid ühine soov seksida, siis sa ei saa kindel olla, mitu partnerit tal tegelikult veel võib olla.

Reegel 9: ole sotsiaalmeedias ettevaatlik

Võib-olla kohtasid oma seksisemu Facebookis, kuid see ei tähenda, et peaksid kõigile kuulutama, mis eesmärkidel te iga reede õhtu kohtute. Kui sa ei taha teada, millega ta vabal ajal tegeleb, siis mõtle hoolikalt, kas lisada teda oma sõbraks sotsiaalvõrgustikes.

Reegel 10: ära arva, et sa pead alati nõus olema, kui ta helistab ja seksi tahab

Seksisemudel on omad reeglid ja kui neid järgida, ei saa keegi haiget. Nii sinul kui temal on õigus seksist keelduda ja teine osapool ei pea põhjuste üle pead vaevama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles