Nüüd on see ametlik: naised eelistavad Facebooki seksile!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Uuest uuringust selgus, et naised on niivõrd sõltuvuses virtuaalsest reaalsusest, et koguni 57 protsenti õrnema soo esindajatest oleks nõus loobuma pigem seksist kui intnernetist.

Uuringu tulemused tõestasid, et naised veedavad nii palju aega internetis sõpradega suhtlemise ja jututubades flirtimise peale, et nende suhted reaalses elus kannatavad, kirjutab Daily Mail.

Uuringus keskenduti sellele, kuidas internet ja sotsiaalmeedia mõjutavad 1020 naise seksuaalelu.

Kaks kolmandikku küsitletud naistest tunnistas, et on näiteks oma kallimale saatnud seksikaid fotosid, kusjuures üks viiendik naistest oli fotodel täiesti alasti ja 54 protsenti naistest kandis oma parimat aluspesu.

Üllatuslikult leidus ka neid naisi, kes on katkestanud vahekorra vaid selleks, et oma Twitteri või Facebooki kontot kontrollida.

Kuid elektroonika võib suhtele ka hukatuslikult mõjuda, sest näiteks 40 protsenti naistest on kasutanud Facebooki, Twitterit või jututubasid, et teiste meestega flirtida ning üks kuuest naisest tunnistas, et asi lõppes salasuhtega.

Interneti võimalusi kasutatakse aga ära ka pärast suhte lõppu: enam kui kaks kolmanikku naistest on Facebookis oma eksi luuranud ja peaaegu üks kolmandik on eksiga Facebooki või Twitteri vahendusel uuesti kontakti otsinud. 58 protsenti naistest on Facebookis jälginud oma eksi uue tüdruku tegemisi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles