Kuula: endine Dynaminti lauljatar Mari-Liis Aasmäe teostas unistuse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endine Dynaminti lauljatar Mari-Liis Aasmäe.
Endine Dynaminti lauljatar Mari-Liis Aasmäe. Foto: Kroonika

Mari-Liis Aasmäe on 23aastane Eesti lauljatar, kes sai tuule tiibadesse tüdrukutebändist Dynamint. Nüüdseks on neiu juba üle kolme aasta tegutsenud sooloartistina, avalikkuse tähelepanu on köitnud tema hitid «Varjud», «Illusioon», «Ingel», «Tõbine», «Deja Vu», «Kevadel» ja «Lootuse Puiesteel».

Sel aastal on Mari-Liisil välja tulnud juba kaks uut singlit, üks neist valmis koostöös välisprodutsentidega ja juba järgmisel kuul tuleb see singel välja ka välismaal. Eestis toimus loo «Feel the light» esmaesitlus vaid mõned päevad tagasi raadios Skyplus. 

Buduaar rääkis Mari-Liisiga taas üle pika aja ja uuris välja, kuidas Mari-Liisil läheb, mida huvitavat vahepeal veel juhtunud on ja kuidas on lood kaunitari eraeluga. Eelmisel aastal samal ajal oli kaunitar veel vaba ja vallaline, sel aastal päris nii enam pole.

Viimast aastat peab Mari-Liis väga põnevaks, sest uusi väljakutseid oli palju. «Viimane aasta on olnud äärmiselt põnev! Mul on olnud mitmeid huvitavaid ettevõtmisi just muusika valdkonnas.»

«Üheks meeldejäävamaks sündmuseks võib pidada augustis Valgas toimunud «Jõekääru kontserti», kus sain esineda mitmete tuntud Eesti lauljatega nagu Gerli Padar, Tanja Mihhailova, Peeter Volkonski, Mikk Saar, Jaan Willem Sibul ning kõige toredam oli ürituse juures see, et meid saatis Eesti Kaitseväe orkester.»

«See üritus oli kogemus omaette! Kindlasti soovin tulevikus veel orkestiga esineda, sest see tunne, mis laval tekib, on niivõrd võimas,» ütleb Mari-Liis ning jätkab: «Suve algul ilmunud singel «Error» oli samuti edukas. Tegu oli siis rohkem tantsulisema looga, kui minu möödunud lood. Hetkel töötan oma uue singli kallal, mis tõotab tulla natukene rahulikum, et sobida kenasti sügis-talvisesse aega. Lugu tuleb arvatavasti välja aasta lõpupoole.»

Mis aga Mari-Liisi eraelusse puutub, siis midagi otse ta välja ei ütle, kuid annab üheselt mõista, et päris vaba tema süda enam polegi.

«Ma arvan, et igal inimesel peavad olema eesmärgid ja soovid, sest ainult nii liigume me elus edasi. Usun, et kui meie kõrval on õige inimene, kes tegemisi toetab, siis võime saavutada oma eesmärgid kiiremini. Pole midagi toredamat, kui teha seda, mida armastad, ning kui kõrval olev inimene seda toetab, siis on ka tulemused tihtipeale paremad.»

«Kindel on see, et vallalisena saad keskenduda rohkem iseendale ning arvestada eelkõige endaga, kuid minu meelest pole midagi toredamat, kui tunda oma tegemiste üle rõõmu kellegagi koos. Laulude kirjutamisel annab suhe palju inspiratsiooni ning positiivsust,» muigab lauljatar, kellel ilmub peagi juba selle aasta kolmas singel.

Küsisime ka Mari-Liisi esmakordse koostöö kohta välisprodutsentidega. «Jah, mul avanes hiljuti väga hea võimalus teha koostööd kahe andeka DJ - Max B Granti ja Igor Blaskaga. Tegu on siis Šveitsis elavate produtsentidega, kes on võib-olla välismaal rohkem tuntud kui Eestis. Meie teed ristusid Max B Granti ja Igor Blaskaga läbi ühise tuttava Erlend Aava, kes viis meid kokku. Maxile meeldis minu hääl ning sealt sai asi alguse. Meie koostööl sündis lugu «Feel The Light», mille sõnade ja viisi autoriks olen mina. See oli hea võimalus enese proovilepanekuks, kuna sain töötada koos väga andekate inimestega. See kogemus oli mulle uus ning sellega täitus ka üks minu ammune unistus, teha koostööd välisprodutsentidega. See oli põnev ning me kõik jäime lõpptulemusega rahule! Möödunud reedel oli loo maailma esmaesitlus raadios Skyplus, välismaal tuleb lugu ametlikult välja alles järgmisel kuul,» rõõmustab lauljatar, sest koostöö maailmakuulsate produtsentidega oli tema jaoks siiamaani vaid unistus. «Kui midagi ikka väga tahta ja tööd selle nimel teha, siis kõik on võimalik ja meis endis kinni.»

Mida toob lähitulevik Mari-Liisile? «Kindlasti jätkan ma ka eestikeelsete lugude tegemist, kuna mulle väga meeldib eesti keeles laulda. Kuid aeg-ajalt tuleb proovida ka midagi uut ning nüüd sain katsetada inglise keeles laulmist. Jätkan ka lugude kirjutamist, kuna «Feel The Light» looga sain motivatsiooni aina juurde. Ja peas on palju mõtteid, mida tahaksin tasapisi paberile panna. Ajan oma rida, kuid olen valmis end proovile panema ja katsetama erinevaid asju. Peamine on tegeleda sellega, mida armastad, ning teha asja südamega,» võtab Mari-Liis teema kokku ja lubab, et kuuleme temast peagi taas.

Kuula ka Mari-Liisi uhiuut laulu «Feel the light».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles