Miks pettis Kristen Stewart Robert Pattinsoni?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristen Stewart
Kristen Stewart Foto: SCANPIX

Uudised noore näitlejatari Kristen Stewarti (22) truudusetusest purustasid mitmete «Videviku» saaga filmifännide südamed. Naine ripsutas tiiba abielumehest lavastaja Rupert Sandersiga (41), kel on ka kaks last. Kuid miks ta nii tegi?

Osalenud arvukates kõrgetasemelistes filmides, on Stewartist ja Robert Pattinsonist (26) saanud ühed enimtasustatud näitlejad Hollywoodis. Paar on ülimenuka ja rohekelt raha sisse toonud «Videviku» saaga südameks, vahendab ibtimes.com. Maikuus võttis Robert osa Cannes’i filmifestivalist ja punasel vaibal saatis teda Kristen. Rahvale jäi neist mulje kui piltilusast ja ideaalsest paarist.

Kui kaalul oli nii palju, professionaalsel ja ka isiklikul tasemel, siis mis põhjustas noore naise piinliku afääri filmi «Snow White and the Huntsman» lavastajaga? Seda enam, et loo varjamisega ta suurt vaeva ei näinud.

«Kindlat vastust sellele ei tea keegi, kes pole selles suhtes,» ütles New Yorgi paarisuhteterapeut Niloo Dardashti. «Aga raha ja positsioon ei kindlusta ühtegi suhet tülide ja probleemide eest. Pillava elustiiliga paarid kogevad samasuguseid suhteprobleeme nagu kõik teised.»

Dardashti pakkus, et Stewarti salasuhte põhjustas tema noor vanus. «Ta on 22 – see on peamine aeg, mil inimene õpib tundma iseend, oma vajadusi ja seda, mida ta partnerilt ootab.»

Mount Sinai psühholoogiaprofessor Stephen Snyder, kelle erialaks on seks ja suhteprobleemid, on Dardashti arvamusega nõus. «22-aastaselt õpib veel inimene oma vigadest. Enda tundmaõppimine võtab kauemgi aega, et aru saada, kes sa tegelikult oled, mida tõeliselt vajad ning kuidas teistega konflikte lahendada,» selgitas ta. «Tähelepanu keskel suureks kasvamine ei tee seda ilmselgelt ka lihtsamaks.»

Snyderi sõnul võis naist oluliselt mõjutada see, et Rupert Sanders oli Stewarti lavastaja. «Näitlejad ja lavastajad sõltuvad teineteisest ja pööravad teineteisele väga palju tähelepanu. See tähelepanu võib kergelt muutuda erootiliseks,» lisas ta.

Stewart ja Pattinson said tuttavaks 2008. aastal, kui hakkasid «Videviku» saaga filmides kehastama armastajapaari. Paar sai neist ka päriselus, seda 2009. aasta alguses. Kuigi neid on peetud üheks Hollywoodi kuumemaks paariks, ei ole nad varem kunagi avalikult oma suhet kinnitanud. Seda tegi noor näitlejanna ise alles nüüd, kui vabandas avalikult oma afääri pärast kaasnäitleja ees. Oma vabanduses avaldas Kristen, et armastab vaid Robertit ja et tal on väga kahju selle pärast, mis juhtus.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles