Kati Saara Vatmann: kui Tarmo oli kodus, hakkasingi liiga naiseks ära minema

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kroonika seksikate pidu ja 15.sünnipäev klubis "Teater"Kroonika seksikate pidu ja 15.sünnipäev klubis "Teater".  Paari pandi Kati Kati Saara Vatmann ja Tarmo "Terminaator" Arumets
Kroonika seksikate pidu ja 15.sünnipäev klubis "Teater"Kroonika seksikate pidu ja 15.sünnipäev klubis "Teater". Paari pandi Kati Kati Saara Vatmann ja Tarmo "Terminaator" Arumets Foto: Jelena Rudi

Kati Saara Vatmann (45) ütles Kroonikale antud intervjuus, et tal on kujunenud abikaasa Tarmo Arumetsaga (46) selline «vahva» tsükkel, kus mees kolib iga kolme kuu tagant välja, kuid tuleb peagi jälle tagasi.
 

Kati tõdes, et eks 45-aastased inimesed ikka üritavad üksteist muuta ja kasvatada ning kui Tarmo solvub või vihastab, siis läheb ta mõneks ajaks oma venna ja ema juurde Tartusse.

«Vahepeal jõuab ta muidugi kõigile teatada, et on Soonelt igaveseks lahkunud. Hiljemalt viie päeva pärast on ta krõbinal tagasi ja kõik kulgeb omasoodu,» selgitas naine.

Praegu toimetab Kati aga pikemat aega oma talus üksi - Tarmo on naise sõnul Soomes «ennast ja õnne otsimas», kuna Eestis ei tasu kokana tegutsemine ära.

«Tead, jube lihtne oleks praegu saavutada vinguv kõneviis - meest pole, pappi pole ja kogu töö on minu kaelas! Aga ma ei viitsi vinguda. See ei muuda miskit,» ütles ta, lisades, et tänu füüsilisele tööle oma talus on ta saavutanud väga sitked lihased. «Kui Tarmo oli kodus, hakkasingi juba liiga naiseks ära minema.» 

Ka esimese pulma-aastapäeva veedab Kati ilma Tarmota.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles