Leida Rammo: olen õnnelik, kui saan üksi olla

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leida Rammo.
Leida Rammo. Foto: SCANPIX

Möödunud nädalal oma 88. sünnipäeva tähistanud näitleja Leida Rammo rääkis ajakirjale Naised, et ehkki ta elab üksi, ei saa ta omaette kuigi palju olla ning seetõttu naudib just neid hetki.
 

Sünnipäeval käisid Leidat peale perekonna - tütre, tütretütre ja tema laste - õnnitlemas ka tema vanad õpilased, kes tulevad alati ise, neid ei pea enam kutsumagi. 

Just sellepärast, et tema ümber on toetav perekond ja ka sõbrannad, kellega jalutamas ja kindlasti teatris käia, ei pea Leida ennast üksikuks. «Mul on ju kaks lapselapselast ja nad on tihti minu juures. Üks käib lasteaias, teine koolis. Ma üksi ei saagi olla, nii et ma olen just siis õnnelik, kui saan üksi olla. Üksindust ei saa mul küll tekkida!» 

Leida vaimu hoiab erksana suur huvi maailma asjade vastu - nanotehnoloogiast ja elektriautodest kuni aktsiahindade, spordirekordite ja eksperimentaalmeditsiinini välja.

Kui Leida millegi üle üldse hädaldab, siis kodutööde üle. «Ma pean majapidamist juhtima, aga ma ei taha enam seda teha. Käia-osta, koristada - mind pole see kunagi huvitanud.»  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles