Nõid Ingrid von Wicca selgitab: kuidas tunda ära oma kaksikleek ning mis teeb selle suhte elumuutvalt imeliseks

Ingrid von Wicca
Copy
Ingrid von Wicca
Ingrid von Wicca Foto: Raido Liiksmann

Võib-olla olete kuulnud kaksikleekidest. Võib-olla ei tea te nendest mitte midagi ja kuulete neist alles nüüd, lugedes minu lugu. Kaksikleegisuhet aetakse tihtilugu segamini hingesugulastega. Ja tihtilugu on nii, et kaksikleegisuhe on romantiline, sest tegelikult hoiab see suhe endas piiritut romantilise suhte ja teineteise aktsepteerimise, tajumise ja mõistmise loomise eesmärki.

Kaksikleegisuhe on ideaalne suhe, kus kunagi teineteise peale ei karjuta, sest hinged ei ole üksteisest kaugel. Kui hinged on teineteise lähedal, ei ole ju tarvis häält tõsta! Kaksikleegid on igavesti armunud ning nende armastuse leek ei sure ealeski. Kui ühe leek ka hakkab vaikselt tuhmuma, on teine siin esimese jaoks kohal, et seda uuesti sütitada ja hellalt hoida ning turgutada.

Kuigi enamik kaksikleegisuhteid on romantilised või vähemasti arenevad ühel hetkel välja romantilisteks suheteks, siis osa neist selleni ühe eluaja jooksul ei arene. Ka selle suhtes on inimestel ja meediumitel eriarvamusi ning mina kellegagi selles osas vaidlema ei hakka.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles