Ole kaval ja tekita temas igatsust

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
pane teda end igatsema
pane teda end igatsema Foto: SCANPIX

Väga õhuke piir on igatsuse tekitamise, liigse armukadeduse ja ignoreerimise vahel. Selleks, et ta ei tõlgendaks sinu eemalolekut valesti, mõtle hoolikalt oma käitumine läbi. Healthyandbeloved.com annab nõu, mis kõige kiiremini igatsust tekitavad.

Murra rutiinist lahti

Kui olete harjunud nädalavahetused koos veetma ning kui sa ühel päeval otsustad, et sel korral pühendad aega sõbrannadele, siis võid tema igatsusele üsna kindel olla. Nähes sind end üles löömas ja sõbrannadega välja minemas, tekib tal igatsus su järele kiiresti.

Räägi temaga telefonis

Kui varem olid inimene, kes välja minnes lülitas mobiil kõneposti peale, siis ära seda enam tee – vasta ta kõnedele, kuid mitte alati! Ütle, et ei vastanud ta kõnele, sest ei kuulnud seda või oli sul kiire. Ära ole õel või jultunud, räägi lihtsalt, et olid hõivatud.

Lase tal endale helistada. Räägi temaga mitu korda päevas, kuid las need kõned olla lühikesed. Kui mees mõistab, et sa ei ole tema jaoks kogu aeg kättesaadav, hakkab ta sind igatsema ja taas enda juurde soovima.

Armukadedus. See töötab alati.

Armukadedusega ei tohi liiale minna, sest nii võid oma suhte ohtu seada. Tee talle selgeks, et armastad teda, kuid räägi ka, kui väga naudid igat minutit oma tööst/koolist/hobist. Jutusta talle, kui toredate inimestega sa viimasel ajal oled kohtunud. Ära mine üle piiri, kuid väike armukadedus tekitab head igatsust.

Jäta väike märk endast temaga

Sinu lõhn, väike kirjake, pilt sinust – need pisikesed asjad, mis on temaga isegi siis, kui sind juures pole, tekitavad igatsust. Mõtle nende asjade peale enne äraminekut. Väljenda oma tundeid öeldes, et armastad ja igatsed teda. Saada talle vahel väikseid üllatussõnumeid, millega paned teda enda peale mõtlema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles