Viis naisetüüpi, kellega ükski mees ei taha tegemist teha

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Sa jumaldad teda ja tema jumaldab sind. Te saate tihti kokku ning teie suhe areneb üha edasi, kuid ühtäkki otsustab tema, et kõik on läbi. Kui seda juhtub sinuga liiga tihti, ei pruugi põhjus peituda temas, vaid hoopis sinus.
 

Tegemist võib olla sinu käitumisega, mis mehi muudkui eemale peletab. Portaal idiva.com toob välja viis tüüpi naisi, kellega ükski mees ei taha tegemist teha. Loe ja mõtle järele, ega sina juhtumisi nende hulka ei kuulu!

Preili domineeriv

Ta kaevab ise endale auku. Esiteks keerab ta meest igal võimalikul hulluksajaval moel üles, öeldes talle ette, mida ta peaks kandma, mida sööma, kus käima ning kellega lävima. Kui kaaslane soovitab naisel pidurit tõmmata, ei võeta teda kuulda. Selle asemel, et võtta seda hoiatusena, vaatab see naine täiesti mööda tõsiasjast, et kallim on täielikus kassiahastuses. Pole vist tarvis öelda, et domineerimine on tema jaoks täiesti normaalne ning selle tulemusena peab ta leppima kas sellega, et partner teda pidevalt ignoreerib, või siis sellega, et teda jäetakse lihtsalt kogu aeg maha.

Preili omandihimuline

Ta helistab oma kallimale kogu aeg ning pommitab teda tüütute küsimustega, nagu «Kus sa oled?», «Miks sa ei vasta mu kõnedele?» ja «Kellega sa oled?». Ta tahab hoida oma mehe tegemistel terve päeva vältel silma peal. Kuid nagu sellest veel vähe oleks, kontrollib ta pidevalt ka kaaslase SMSe ja e-kirju. Ta langeb ükskõik kui madalale, et hoida partnerit endale võimalikult lähedal. Kuid sedasorti käitumisega õnnestub tal kustutada kallima mälust kõik head mälestused. Tundes end lõksus olevat, põgeneb iga normaalne mees üsna kiirelt. Ja detektiivihakatis jääb sedapuhku tööta, üksinda oma pisarate ja kahetsusega.

Preili algataja

Sellised naised vaatavad terase pilguga ringi, kellega võiks suhet alustada, ning teevad ise ka esimese sammu. Nad haaravad ohjad enda kätte ja valivad koha, kus kokku saada, filmi, mida vaadata jne. Preili algataja näeb kõvasti vaeva, kuid selleks ajaks, kui mees harjub tema pideva kohalolekuga, otsustab ta suunda muuta ning ootamatult suhte lõpetada. Ja mees laseb siingi temakesel mängu juhtida, lastes tal minna oma teed - ilma liigseid küsimusi esitamata.

Preili viripill

Nii kui algab vaidlus või tüli, teeb viripill seda, mida ta kõige paremini oskab - pistab pillima! See ajab ta partneri segadusse ja tekitab hirmu ning ta teeb kõik endast oleneva, et saada naeratust oma kallima näole. Kuid nutmishood korduvad üsna sageli ning lõpuks harjub mees tema etteastetega. Mõne aja möödudes haarab teda aga viha paljast mõttest, et temaga manipuleeritakse pisarate abil. Viripillist lahti saanud mees ei taha oma tagasisaadud vabadusest tõenäoliselt pikemat aega enam uuesti loobuda.

Esikaanepoiste kummardaja

Filmistaari, poliitiku või kena sportlase fännamine pole loomulikult kuritegu, kuid siin on tegemist millegi enamaga. See naine pole pelgalt fänn - tal on lausa kinnisidee! Ka oma kallimaga koos olles unistab ta salamisi sellest, et kaunis kättesaamatu staar ühel päeval päriselt tema ellu tuleb. Kuigi see unistaja pole ise sugugi supermodelli mõõtu, võrdleb ta kaaslast pidevalt oma lemmiku esikaanepoisiga. Ilmselgelt ei hinda ta oma partnerit ja selle läbihammustamine ei võta mehelgi endal kuigi kaua aega. Tulemus: naine jäetakse maha.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles