Kas ebakindlus viib kõrvalhüppeni?

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sandra Bullock tegi oma abielule Jesse Jamesiga lõpu, kui selgus kaasa truudusetus
Sandra Bullock tegi oma abielule Jesse Jamesiga lõpu, kui selgus kaasa truudusetus Foto: Reuters/ScanPix

Siin ja seal on kuulda, kuidas mõni kuulsusepaar partneri truudusetuse pärast lahku on läinud. Kõrvalhüpped ei ole ainult superstaaride hulgas aktuaalsed, vaid ka tavakodanike elus. Alati ei pruugi seiklushimu olla see, mis armastajat võõra poole vaatama meelitab. Uus uurimus paljastas, et ebakindlus on üha tihedamini põhjuseks, miks kaaslast petetakse.

Petmine tuleneb ebakindlusest ja kahtlustest, kinnitas Guelphi ja Indiana ülikoolide ühise uuringu tulemus. Teadlased võtsid luubi alla 918 naist ja meest, kes väidetavalt olid monogaamses suhtes, vahendas Cosmopolitan.de.

Uurimusest selgus, et need katsealused, kes oma voodivõimetes kahtlesid, soovisid end võõras voodis tõestada. Truudusetusele tõukas kasvav mure, et püsipartneri seksuaalseid vajadusi ei osata ega suudeta rahuldada.

Kui oma kartustest rääkida ei saanud, kulmineerus see frutstratsiooniks, mis viis truuduse murdmiseni, arvates, et petmine lahendab tekkinud probleemid. Uuringu kohaselt maanduvad ebalejad kuni kolm korda tihedami võõraste linade vahele kui need, kes oma seksuaalses võimekuses kindlad on.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles