Susan Luitsalu: mis mõttes pole mehi üldse vaja?

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Susan Luitsalu.
Susan Luitsalu. Foto: SCANPIX

Susan Luitsalu nõustub oma juulikuises ajakirja Anne & Stiil kolumnis, et suhet ei ole tarvis ainult selleks, et olla õnnelik, kuid ka aastatepikkune üksipäini ringihullamine ei tee tema sõnul kedagi kokkuvõttes õnnelikuks.

«Ikka ja jälle vupsab mõnes naisteajakirjas esile artikkel sellest, kuidas on hea olla vallaline ja mehi erinevatel eesmärkidel vahepeal lihtsalt ära kasutada,» märgib Susan. Kuid vaatamata sellele on tema sõnul isegi nendesamade vabade ja vallatute endi pealt näha, et inimestel on kalduvus paaridesse võtta.

«Ma räägin nendest naisteajakirjavallalistest, kes väidavad, et neile sobibki nii, et mingi mees diivanil ei töllerda, karva ei aja ega poriste käppadega tuppa ei tule. Et nende elu ongi niimoodi paika pandud, et kusagil on «sõber», kelle käest vahel saab,» selgitab Susan.

Kuid kohe, kui see «sõber» ära kaob (leiab endale uue ja põneva mänguasja või hoopis naise, kellega tahaks kogu aeg koos olla, mitte ainult öösiti), on Susani sõnul ikka pettumus majas.

Loe pikemalt juulikuu Anne & Stiilist.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles