Susan Luitsalu: miks peaks keegi sellist asja tegema?

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Susan Luitsalu.
Susan Luitsalu. Foto: SCANPIX

Kolumnist Susan Luitsalu kirjutab juunikuises Anne & Stiilis, et sageli ei suudeta uskuda seda, mida oma silmaga näinud pole, küsides: «Miks peaks keegi sellist asja tegema?». Ta toob näiteks olukorra, kus ühes viisakas Tallinna ööklubis sattus ta joogi sisse ootamatult uimastav aine…

«Kord jätsime abikaasaga täiesti respektaablis Tallinna ööklubis joogi hetkeks natuke liiga üksipäini. Esimese joogi, muide. Kuna mehe drink aeti ümber, jõime seda ühte kokteilikest hiljem kahekesi. Kui kummalgi hakkas järsku pilt taskusse minema, taipasime õnneks kärmelt koju minna - poolest joogist ikka nii kummalist seisundit ei saavuta. Kodus ei taibanud me aga kumbki enam suurt midagi. WC-pott teab ilmselt kõvasti rohkem rääkida kui meie, sest mäluga läks sel ööl halvasti,» kirjeldab Susan, küsides, mis oleks veel saanud siis, kui ta oleks selle joogi üksi ära joonud.

Lugu tuttavatele rääkides ning tahtlikule uimastamisele viidates puutus aga naine kokku olukorraga, kus paljud lihtsalt ei jäänud seda uskuma - arvates, et äkki oli lihtsalt jook liiga kange. Sest miks peaks korralikus klubis keegi inimesi mürgitama? 

Loe pikemalt juunikuu Anne & Stiilist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles