Normaalne Norman õpetab: kuidas Tinderis rohkem match'e saada

Normaalne Norman
, normaalne mees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Jonathan Brady / PA Wire/PA Images/Scanpix

Tere, naised! Mina olengi keskmine Eesti mees. 35-aastane, töötan juhtival kohal ehitussektoris, spordi-, õlle-, ja kitarrimänguhuviline. Näinud olen kõike ja vastata oskan kõigile meesteteemalistele küsimustele! Kuidas Tinderis rohkem match’e saada? Tahate teada? Palun väga, selleks ma siin olengi!

Mida ma tegema peaks, et Tinderis rohkem match’e saada? Mu profiilil puhul tuul nagu tühjas ehituspoe parklas riigipühade ajal. Enda arust mul on küll seal ilusad pildid, enamus päris fotograafide tehtud ja päris seksikate kleitidega. Aga tulemus? Null!

Tead, mis mina Tinderist omal ajal õppisin? Inimestele meeldivad inimesed, kes midagi teevad. Ma kujutan ette küll, kuidas sa seal pildi peal poosetad, huuled pruntis ja mingi kahetonnine logoga hilp seljas, mida ainult pildistamise ajal saabki kanda. Sellised kleidid on ülejäänud ajast kolme luku taga kapis ja igaks juhuks on maja ette veel turvamees ka pandud, eks?

Noh, selline peen ja ilus värk on muidugi tore ja palju õnne, et sa oma elu nii õigesti elanud oled, et selliseid asju endale lubada saad. Mina aga arvan, et mehi pigem pelutavad naised, kellega liiga palju tööd on. Mul on sinusuguseid pruute olnud küll ja lõpuks on kõik suhted surnud selle lihtsa asja kätte, et daam istub enamuse ajast ilusalongis ning mulle lihtsalt ei jätku enam aega. Ning kui ikka õnnestub teda lõpuks näha, pole omavahel mitte millestki rääkida.

Need liiga üles tuunitud printsessid kuuluvad pigem mingisse fantaasiasse, neid ei tahaks koju viia. Palju rohkem meeldivad mulle tüdrukud, kellele saab panna jalga vanad teksad ja kes muga koos jalgrattamatkal lõkke ääres tahmast grill-liha närib, säästupilsner teises käes. Need on tüdrukud, kellega igav ei hakka ja kellega koos midagi teha ka saab. Midagi veel muud peale ilus olemise.

Nii et seda ma sulle soovitangi. Pane üles rohkem pilte, kus sa midagi teed. Ilus oled nagunii, nii et sa ei pea üldse kandma kallist kleiti ja ebaloomulikult puusi hööritama või huuli prunditama. Parem otsi vähemalt kolm erinevat tegevust, tead, mängid pokkerit, hüppad langevarjuga, treenid koera, hirnud sõpradega baaris ja osaled kabeturniiril. Või romurallil. Või kasvõi iludusvõistlusel, aga proovi seda kuidagi ladnalt välja mängida. Ja siis kirjuta sinna, et, kuulge, potentsiaalsed valgete hobustega printsid, ma alles näitan teile elu! Küll nad siis vaatama tulevad, usu mind.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles