Lugejamäng! Kirjuta meile ja võida pilet eksklusiivsele kohtumisele!

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Cristinas Clinic

Mis sulle sinu keha juures enim meeldib? Millega sa rahul pole? Mida tahaksid muuta ja miks? Mida oled juba muutnud? Kuidas oled teinud oma kehaga rahu?

Kirjuta meile oma kehast, saada kiri aadressil sobranna@postimees.ee ja võid võita pileti väga eksklusiivsele Christinas Clinicu Individuaalse meditsiini keskuse avaüritusele 10. märtsil. Sind ootab motiveeriv, vaid naistele mõeldud seminar «Ilus, nii seest kui väljast».

Tegemist on praktilise seminariga naistele, kes soovivad omandada teadmisi teemadel tervis, motivatsioon, õigesti toitumine ja kaunis väljanägemine.

Seminaril saad teada, kuidas olla terve, ilus ja õnnelik. Praktilisi nõuandeid ja igapäevaselt kasutatavaid nippe jagavad oma ala parimad spetsialistid: tunnustatud fitness-sportlane Egle Eller-Nabi, Christinas Clinicu juhataja Brit-Carmen Norlan ja psühholoog Karmen Palts.

Seminaril räägitakse järgmistel teemadel:

  • Kuidas saavutada unistuste keha- enese motiveerimine, toitumine ja liikumine
  • Ilu ja tervis – väline ilu on sisemise peegeldus
  • Millele tähelepanu pöörata, et kaunis välja näha- olulised näpunäited
  • Kuidas luua enda ümber keskkond, mis on terve ja ilus- praktiline psühholoogia
  • Seminaril pakume suupisteid ja rabarberivahuveini ning lisaks on meil varuks KINGITUSED koostööpartneritelt!
  • Kõigi osalejate vahel loosime välja ilu- ja terviseprotseduure vääringus üle 2000€.

Ootame teie kirju 9. märtsini, avaldamisel garanteerime anonüümsuse! Kirja saatmisel kasutage palun märksõna «Minu keha lugu».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles