Viis talvist iluviga, mida naised teevad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Kui talv on käes, ei tähenda see, et naised välimuse eest ei hoolitseks. Ikka hoolitsevad, kuid külm ilm teeb oma töö ja sellega tuleb isegi iluhoolduses arvestada.

Murenev lakk varbaküüntel

Talvel kipub pediküür ununema, sest kui põhjust varbaid näidata ei ole, ei viitsi ka nende  suhtes erilist hoolt välja näidata, kirjutab Oprah. Pealegi ei pruugi sokke kandes lakk isegi murenema hakata, vaid püsib ilusti peal. Seetõttu unustavad paljud naised küünelaki peale ega kiirusta laki mahavõtmisega. Tegelikult ei tohiks üks lakk küünel olla rohkem kui kolm nädalat, sest pikapeale hakkab see küüneplaati söövitama ja muudab küüned kollaseks.

Suvine päikesepuuder talviselt kahvatul näol

Kui sa ei ole regulaarne solaariumikülastaja (mis on väga hea su naha tervisele), siis oled loomulikult nüüdseks palju kahvatum kui suvel. See tähendab, et sa ei saa kasutada enam sama päikesepuudrit, mida kasutasid juulikuus. Päikesepuuder saab olla vaid toon või kaks su loomulikust nahatoonist tumedam, muidu jätab see väga võltsi mulje.

Vale põsepunatoon

Külma ja karmi talvetuule tõttu võivad põsed muutuda põletikuliseks ja hakata õhetama. Sel juhul tuleb vältida punast või roosat põsepuna, mis tõmbab põskedele veelgi rohkem tähelepanu. Eelista pigem õrna virsikutooni põsepuna.

Sage juuste maskitamine

Juustele tuleks maski teha umbes korra nädalas. Mask aitab hästi staatilise elektri vastu ja niisutab talvest räsitud juukseid, kuid paljud naised arvavad, et seda tuleb siis teha väga tihti. Liiga sagedasel maskitamisel hakkavad juuste ja peanaha külge kogunema juuksehooldustoodete jäägid, mis muudavad juuksed luduks ja elutuks.

Särapuudriga liialdamine

Särapuuder annab meigile viimase lihvi, kuid sel on üks suur puudus. Kui nahk on kuivanud, rõhutab särapuuder veelgi naha kestendamist ja toob selle esile. Talvel, kui nahk on kuivem, eelista kreemja tekstuuriga kosmeetikat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles