Lugejamäng: milliseid ilunippe õppisid oma emalt ja vanaemalt? Kirjuta ja võida kingitus Moekuulutajalt

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Peole minnes end peegli ees sättides oled kindlasti saanud mõne hea nõuande emalt või vanaemalt, kes tänu oma kogemustepagasile teavad, kuidas eriti kaunis välja näha. Võib-olla oled saanud ka pragada, et seelik on liiga lühike ja meik liiga tugev? Kirjuta meile ja võid võita Tartu Kaubamaja keskuselt toreda kingikoti.

Sõbranna uue lugejamängu teemaks on moe-, stiili- ja ilunipid, mida oleme oma emadelt ja vanaemadelt õppinud. Meenuta, milliseid väärt tarkusi on need tähtsad naised sinuga jaganud või mida on nad sulle oma eeskujuga õpetanud. Kirjuta meile ja osale Tartu Kaubamaja keskuse Moekuulutaja poolt välja antud auhinna loosis.

Auhind.
Auhind. Foto: Sõbranna

Auhinnakotis on:

  • Moekuulutaja ajakiri
  • Värvilised mapid
  • Jumestustooted MAX FACTORILT
  • Juuksehooldustooted WELLALT 
  • Passikaaned ja märkmik MORGANILT
  • 30 € Partner kinkekaart KAUBAMAJALT
  • Tiit Pruuli raamat «Minu maailm. Romantiku(te) heitlused» APOLLOLT
  • Tasuta joogi vautšer COFFEE INilt

Vastuseid märksõnaga «Moekuulutaja» ootame aadressile naine@postimees.ee kuni 15. oktoobrini (k.a). Ära unusta lisamast oma kontaktandmeid, et saaksime sinuga võidu korral ühendust võtta. Toimetusel on õigus kirju toimetada ja lühendada. Soovi korral võib autor jääda anonüümseks.

Moekuulutaja 2017
Moekuulutaja 2017 Foto: Sandra Palm

Moekuulutaja toob Tartusse sügismoe 

Sügis jõuab Tartusse 14. ja 15. oktoobril - loomulikult koos värskeid trende esitleva Moekuulutaja üritusega. Neil kahel päeval on Tartu Kaubamaja keskus täis moeetendusi, muusikat ning melu. Laupäeval loob meeleolu kultusbänd Mahavok ning laval on spetsiaalselt Moekuulutajaks kokku pandud moe-show «Mood läbi sajandi».

Pühapäev on laste päralt - esinevad Daniel Levi ning Laulukaruselli võitja Krislin Sallo ja Rikko Sallo. Lisaks annavad võimsa lauluetenduse Laulupesa laululapsed.

Lastemoepäeval leiab II korruselt Eesti ja Skandinaavia disainerite lasteriiete ning sisustustoodete pop-up poed. Ka mitmed disainerid on ise kohal oma uusi kollektsioone tutvustamas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles