Seitse märki, et oled valmis kihluma

Hanna Kangro
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Rex Features / Vida Press

Kuidas olla kindel, et nüüd on õige aeg abiellumiseks? Kas see on lihtsalt tunne, mis ütleb, et nüüd on aeg või hoopis kaine mõistus? Vaatamata faktile, et abielu ei ole enam nii suure tähendusega kui varem, on see siiski väga suur pühendumise märk. 

Võib juhtuda, et mingi hetk tunneme survet abielluda kas perekonna, sõprade või ühiskonna poolt, kirjutab Bustle. Abielluma peaks ikka siis, kui tekib sisemine soov seda teha. Siin on seitse abistavat märki äratundmaks, kas sa oled selleks valmis.

  1. Sa tead asju, mis sulle partneri juures ei meeldi. Keegi ei ole ideaalne, kuid sa pead enda jaoks selgeks mõtlema, kas sa suudad terve elu oma partneri vigu aktsepteerida.
  2. Sa armastad ennast sama palju, kui oled temaga koos. Oluline on, et sa tunneks partneriga koos olles ennast samahästi kui üksi olles. Armastus peaks esile tooma sinu parimad küljed.
  3. Teil on sarnane maailmavaade. Te saate ühtmoodi aru maailma toimimisest ja jagate ühiseid eesmärke.
  4. Te mõlemad siiralt soovite abielluda. Kui üks soovib iga hinna eest abielluda aga teine läheb lihtsalt selleg kaasa, siis see ei tee teid õnnelikuks.
  5. Te olete üksteisele tänulikud. Teineteist ei tohi võtta iseenesest mõistetavana, vaid üksteise eest tuleks iga päev tänulik olla.
  6. Te suhtele ja usaldate üksteist. Need kaks asja on kõige olulisemad suhtes ja määravad ka teie abieluõnne.
  7. Ajastus on õige. Siinkohal ei peeeta silmas sinult suhte ajastust, vaid ka seda, millises punktis te oma elus olete. Kas soovite suurt pulma või ainult väikest pidu sõprade ringis? Kas teil on raha teha just sellised pulmad nagu soovite? Pole midagi halba õige hetke ootamises
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles