Neli märki, et suhe jääb kestma

Hanna Kangro
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Rex Features / Vida Press

Kõik me soovime leida ideaalset võrrandit, kuidas jääda armastatud inimesega igaveseks kokku. Paraku on suhte arengut on raske ette näha ja ennustada – inimesed võivad esmapilgul suurepäraselt sobida, kuid mõni kuu hiljem enam mitte.

Vaata, kas sinu suhe vastab neile kriteeriumitele.

  1. Te usaldate üksteist. See on väga suur asi, kui suhtes toimib usaldus ning üldjuhul tähendab see, et suhet võetakse tõsiselt, kirjutab Time. Kui sa tunned end kindlalt ja sa ei vaeva oma pead, mis su partner teeb või kus ta on, siis oled juba võitnud.
  2. Te toetate üksteist. Maailm ei ole alati tore koht ja on hea, kui sinu kõrval on inimene, kes sind toetab ja mõistab. Kui sa tunned, et partner usub sinu unistustesse ja kuulab sind, kui sul on probleem, siis võib see olla pika ja tugeva suhte algus.
  3. Te kuulate ja räägite üksteisega. Isegi siis, kui su partner teeb midagi, mis sind häirib või vihastab, siis sa ütled seda ka välja. Kui keegi on solvunud või pahane, siis te arutate ja analüüsite seda koos.
  4. Sa näitad välja füüsilist armastust. Siinkohal ei tähenda see ainult seksi, vaid ka suudlust, käte hoidmist või lihtsalt aeg-ajal üksteise puudutamist. See tugevdab teievahelist sidet.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles