Rootsi kurjategijad meelitasid ohvreid läbi Tinderi «röövkohtingule»

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tinder
Tinder Foto: MIKE BLAKE / Reuters / Scanpix

Götebori politsei kahtlustab teismeliste jõuku röövide taga, mille korraldajad teesklesid Tinderis naist ning seejärel röövisid kohtingule ilmunud pahaaimamatud mehed paljaks.

The Local vahendab, et kolm nugadega kurjategijat ründasid ohvreid, kui need olid saabunud petukohtingule. Skeemile saadi jälile, kui mõni nädal varem röövi ohvriks langenud mees hakkas Tinderis taas midagi kahtlustama ning saatis enda asemel kohtingule politsei. Ka politseinikku rünnati noaga, kuid ta haaras relva ning võttis kahtlusaluse vahi alla.

Riigiprokurör Anna Rappheld sõnas, et vahistatu oli vaid kaasosaline, kuid tema arreteerimine viis gängiliidrini, kes astub kohtu alla esmaspäeval. Teda kahtlustatakse nelja röövi ja ühe röövimise katse korraldamises. Arvatakse aga, et teised kaasosalised võivad olla veel vabaduses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles