Viis nippi raha säästmiseks, kui on kallis maitse

Hanna Kangro
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Rex Features / Vida Press

Ideaalses maailmas oleks meil kõigil raha lademetes, et osta, mida hing ihaleb, kuid reaalsus on paraku teine. Kuidas lubada endale üht-teist luksuslikku, nii et kohe pankrotti ei läheks?

 

Siin on mõned nipid.

1. Tee oma lemmikroogi kodus. Kui sa armastad merikarpe või hiidkrevette, siis arvesta, et poest neid ostes ja ise vaaritades tuleb palju odavam kui restoranis süües, kirjutab Hello Giggles.

2. Käi komisjoni- ja netipoodides. Sealt võid alati leida ägedaid ja uusi allahinnatud brändirõivaid ning vahet pole, et need on eelmisest hooajast.

3. Käi värskes õhus sportimas. Kui ilm vähegi lubab, siis mine õue sportima. Spordiklubid on küll mugavad, aga üsna kallid.

4. Otsi odavaid ilusalonge. Sa ei pea alati minema kesklinnasalongi, vaid tutvu oma kodukoha iluasutustega. Nad ei näe võib-olla välja nii glamuursed, kuid pakuvad sama head teenust.

5. Planeeri oma puhkus varakult. Osta lennupiletid juba mitu kuud ette, sest nii on nad odavamad. Varakult planeerides jõuad ka raha säästma hakata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles