10 asja, mida naised voodis teevad ja mida mehed vihkavad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Camera Press / Vida Press

On teatud asjad, mida naiste meelest on voodis teha ülimalt seksikas, aga meeste arvates mitte. Näiteks kõvasti oigamine ja ähkimine ei ole väidetavalt meeste jaoks erutav.

Suhteekspert Tracy Coxi sõnul on hulk asju, mida naised voodis teevad ja mida mehed sõna otseses mõttes ei talu, kirjutab Daily Mail.

Me võime arvata, et kuna meestel käib orgasmini jõudmine kergemalt, siis neile nagu muud asjad huvi ei paku. Tegelikult pakuvad küll.

Siin on mõned näited.

  1. Liiga kõva hääle tegemine seksi ajal. Naiste meelest võib see tunduda seksikas, kuid tegelikult võib see olla mehe jaoks piinlik.
  2. Ettepanek koos pornot vaadata. Naised arvavad, et selline ettepanek ajab mehed pöördesse, kuid tegelikult üldjuhul mitte.
  3. Lamada nagu meritäht. Selline passivne poos ei eruta mehi.
  4. Vahetult enne seksi WC-sse minemine. Olgu, kui tõesti on vaja, siis mis seal ikka, kuid siis võiks kiire duši all käimise ka ära teha.
  5. Mehe selja küüntega kraapimine. Filmides võib see tunduda kuum ja äge, kuid tegelikkuses valus ja ebamugav.
  6. Kui naine häbeneb oma keha. Häbelikkus ei ole seksikas ja kui mees juba on otsustanud naisega seksida, siis ta tahab näha kõike.
  7. Pidevalt misjonäriasendis seksimine. Naistele võib see poos meeldida, kuid meeste meelest on see üsna igav.
  8. Kui naine palub edasi lükata orgasmi. See avaldab mehele liialt survet ja võib ta stressi viia.
  9. Kui naine näeb hea välja ainult tööl või väljas olles. Meestele meeldib, kui naine on seksikalt riides, aga kui see juhtub ainult väljaspool kodu, siis sellest jääb väheseks.
  10. Kui sa nõustud seksima vastu tahtmist. Seks peaks ikkagi olema mõlemale osapoolele meeldiv, mitte nii, et seda tehakse vastumeelselt. 
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles