Kõhedad kaadrid: koolidirektor päästab viimasel hetkel tüdruku enesetapust

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hiinas võeti linti kõhedad kaadrid, kui koolitüdruk tahtis alla hüpata 17-korruselise maja katuselt. Õnneks jõudis direktor appi viimasel hetkel.

Bejing Times kirjutab, et kaks nädalat tagasi laupäeval seisis sügavas depressioonis põhikooliõpilane Guizhou Duyuni linna kõrghoone katusel. Tüdruk plaanis enesetappu. Kohale kutsuti tuletõrjujad, kelle tütarlaps eemale ajas. Samuti tõrjus ta minema sõbrad ja perekonnaliikmed.

Õnneks lubas ta aga läheneda koolidirektoril. Tuletõrjujate filmitud videos on näha, kuidas direktor haarab tüdrukul särgist ning tõstab ta tagasi turvalisusesse.

Kui sul on peas sünged mõtted ning heitled depressiooniga, otsi kindlasti abi! 

Tallinnas võtab erakorralistel juhtudel psühhiaatriakliinikus abivajajaid vastu valvearst igal hommikul alates kell 9 (registratuur 617 1049). Tartus saab 24 tundi päevas helistada kliinikumi valvearstile ja –õele numbril 731 8764.

Palju häid materjale pakub ka veebikülg peaasi.ee, kus saab oma mure ka nõustajale saata. Nõustamise eest tasu ei küsita. Paljudes Eesti linnades, sh Pärnus, Kuressaares, Viljandus jm, ootab vastuvõtule ka vaimse tervise õde, kelle juurde saatekirja vaja pole.

Eluliin võtab kõnesid vastu ja pakub psühholoogilist tuge E-R kell 9-20 numbril 631 4300 ja õhtuti-öösiti saab iga päev abi 19-7 numbrilt 655 8088.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles