Kuidas oma partnerisse taas armuda?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Craig Robinson / PantherMedia / Scanpix

Kirg on kiire kaduma, kuid vahel juhtub, et pika ajaga kaob ka armastus. Kuidas leida üles see tunne, mis teid alguses kokku tõi?

Tee omi asju üksi

Ära tiri partnerit kaasa poodlema, kui ta seda ei taha. Tegelikkuses teeb see just head, kui omi asju üksi vahepeal teed. See annab võimaluse üldse partnerit igatsema hakata. Kui poodlemine pühapäeval oli aastaid sinu traditsioon, siis on vahel tore naasta oma rutiinsete vanade harjumuste juurde tagasi ning meenutada, et oled endiselt seesama inimene, kes teie suhte alguses.

Minge kahekesi ära

Ära rutiinist ja argipäevast. Ühine puhkus või reis jätab mured kaugele ja toob teid üksteisele lähemale. Pole muresid ega probleeme, olete vaid teie ja primitiivsed kohustused: kus täna süüa, kuhu minna.

Töö jäägu kontorisse

Õhtusöögilauas e-mailide pidev kontrollimine ja töökõnedele vastamine võib tekitada partnerites arusaamatusi. Proovi eraldada töö- ja eraelu nii palju kui võimalik. Õhtu kuulugu teineteisele.

Kuulake üksteist

Kiires elutempos unustame üksteist kuulata. Küsime-vastame-mainime ja see on kogu meie suhtlus. Nii teame me täpselt, mis külmkapis on või mis kell on vaja kuhugi minna, aga ei tea, mis partneri hinges toimub. Võtke aega, et maha istuda ja küsida, kuidas läheb.

Aktsepteerige erinevusi

Mõned tülid triivivad partnereid lahku, kuna me ei suuda leppida, et teine ei mõista. Ära takerdu igasse lahkhelisse. Oluline on, et põhilised väärtused elus oleksid sarnased. See, et talle ei meeldi kõiki romantilisi komöödiaid kinos vaadata, ei ole piisav põhjus lahku triivimiseks. Arvesta selle erinevusega, kutsu selle asemel hoopis oma sõbranna filmiõhtule.

Allikas: Women´s Health

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles