Seitse toitu, mis teevad seksi paremaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ardea / Vida Press

Kui tahad parandada oma seksiisu, siis toit mängib selles päris tähtsat rolli. On leitud, et teatud vitamiinid ja koostisosad toidus, aitavad parandada seksuaalset võimekust.

Siin on seitse toitu, mis seda teevad.

  1. Avokaado. Sisalab küllastumata rasvu, mis omakorda on hea südamele ja arteritele, kirjutab Time. Kõik, mis aitab südant korras hoida, on ka hea sinu voodielule.
  2. Mandlid. On juba aegade algusest peetud kire ja seksuaalse stimulatsiooni põhjustajaks. Mandlid sisaldavad tsinki, seeliumi ja vitamiini E, mis on olulised just parema seksi tagamiseks. Eriti just tsink, aitab näiteks libiido probleemide korral.
  3. Maasikad. Punane värv maasikatel on juba väga sensuaalne ja on leitud, et naised, kes kannav punast, on meeste jaosk seksikamad. Maasikad on rikkad aga ka foolhappe ja B-vitamiini poolest.
  4. Mereannid. Vaatmata oma limasele välimusele, on mereelukad täis tsinki ja omega-3 rasvu, mis on eriti head meie voodielu kvaliteedi tõstmiseks.
  5. Viigimarjad. Neil pika ajalooga puuviljadel on juba iidsetest aegadest viljakuse tõstmise maine. Samuti sisaldab viigimari nii lahustuvaid kui mitte lahustuvaid kiusid, mis on head südamele.
  6. Tsitruselised. Sisaldavad rohkelt antioksüdante, vitamiin C-d  ja foolhapet. Mõjub hästi nii mehele kui naisele.
  7. Arugula ehk põldkapsas. Selle taime tervistavad võimeid on tuntud juba sajandeid. Põldkapsa tumedad rohelised lehed aitavad blokeerida mõningaid keskkonnast tulenevaid mõjusid, mis ei ole head meie libiidole.
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles