Salme läks pensionile, lavale astub Normaalne Norman: kas päevade ajal seksida on meeste jaoks okei?

Normaalne Norman
, normaalne mees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pexels / CC0 Licence

Saatsime väljateenitud pensionile meie endise suhtenõustaja, Salapärase Salme, ning leidsime, et vahelduseks oleks ehk tore kuulda, millist nõu annab naistele üks keskmine eesti mees. Lõpuks leidsime ka sobiva kandidaadi, kellele võib edaspidi saata oma murekirju aadressil naine@postimees.ee, märgusõnaga Normaalne Norman.

Tere, naised! Mina olengi keskmine Eesti mees. 35-aastane, töötan juhtival kohal ehitussektoris, spordi-, õlle- ja kitarrimänguhuviline. Minu lemmiksöök on ema tehtud praekartul ja õunakook, ma oskan tantsida ja armastan autosid. Olen seigelnud aastaid vallalistemerel, kuid praegu elan juba mõnda aega koos oma naisega. Näinud olen kõike ja nüüdsest hakkan vastama teie küsimustele! Nii et, daamid, andke tuld! Ma tean, et keskmisel naisel on tuhandeid vastamata küsimusi meessoo kohta, nüüdsest saate te neile normaalsed vastused.

Minu kallim on kategooriliselt vastu igasugustele ühistele piltidele sotsiaalmeedias. Oleme juba mõnda aega koos olnud ja ma ju näen, et meie vahel on kõik hästi, aga feissis sellest midagi kirjutada ei tohi. Hea küll, ma saan aru, et ta ei taha panna sinna avalikult, et me oleme paar, aga ma ei tohi meid isegi samale peole registreerida. Selline tunne, et ta varjab mind…

Mul on selline tunne, et sa tead meestest väga vähe. Vaata, normaalne mees veedab päeva, mõeldes järgmistele asjadele: millal vahetada autol õli, kust saada rohkem raha, mida emale järgmisel aastal sünnipäevaks kinkida, kas peaks isa juures käima taarat viimas, mis asend õhtul voodis ette võtta. Paar töö asja ka ja ega rohkem päeva jooksul pähe ei mahugi.  

Selline asi nagu internetti endast piltide laadimine, veel vähem igasugune niisama registreerimine, ei tule mulle mitte kunagi meelde. Nii et ma arvan, et sa ei peaks absoluutselt põdema selle pärast, kui mees ei taha kuskile kirjutada seda, et ta sinuga peole tuli. Ta ju ometi tuli sinna, las ta joob rahus oma õlut. Liigne muretsemine pole nagunii eriti seksikas, võta parem rahulikult.

Kuidas suhtub normaalne mees päevade ajal seksimisse? Ma ei saa aru, miks kõik mehed sellest nii suure numbri teevad?

Kallis inimene, ma saan aru, et tänapäeva naised ei karda enam midagi ja saavad kõigega hakkama, aga igal normaalsel mehel on üks hell koht ja see asub tal püksis. Kogu see päevade probleem on lihtsalt esteetiline, see ei ole ilus. Ja enne, kui te kõik solvute, pean ma täpsustama, et asi pole selles, et sina oleks kole, vaid mu enda artikkel ei näe verisena eriti kaunis välja. Aga paratamatult on keskmise mehe jaoks tema varustus mitte ainult oluline, vaid kiindumuse ja imetluse objekt, mida ei tahaks eriti niisama ära määrida.

Ah jaa, kui sa just ei räägi üheöösuhtest, on ju selge, et kolme-nelja päeva pärast saab jama läbi ja nii kaua suudab hädaolukorras igaüks oodata. Kui aga tegemist ongi päris võõra naisega, kel see-aeg-kuust käes on, siis muutub lugu eriti kohutavaks. Okei, oma kallima nimel ma kannataks aeg-ajalt igasuguseid olukordi välja, aga mingi võõra tüdruku verd ei taha ma küll näha, eriti mitte oma riista peal! Halloo! See lihtsalt ei oleks eriti normaalne!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles