Pantvangi võetud naine pääses tänu pitsarestoranile

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ethan Nickersoni politseifoto
Ethan Nickersoni politseifoto Foto: Reuters / Scanpix

Koduvägivald on tõsine probleem ning mõnikord võib olla tegemist eluohtliku situatsiooniga, millest pääsemine võib näida võimatu. Üks Florida naine aga kasutas leidlikku viisi, et oma elu päästa.

Kolme lapse ema, 25-aastane Cheryl Treadway tülitses oma poiss-sõbra 26-aastase Ethan Nickersoniga, kes lõpuks tõmbas välja terava noa. Mees keelas naisel oma vaateväljas lahkuda või telefoni kasutada. Olukord oli kohutav ja pingeline.

Cheryl suutis lõpuks veenda meest, et ta tohiks kasutada pitsaketi Pizzahut rakendust, millega koju pitsat tellida. Ta tellis pepperoni-pitsa, kuid tellimuse kommentaaridesse kirjutas: «Palun aidake. 911, olen pantvangis.»

Restorani meeskond nägi teadet ning reageeris koheselt, saates antud aadressile politsei. Restorani juhataja Candy Hamilton tõdes, et juhtunu on tema karjääri jooksul esmakordne ning ta on töötanud restoranis juba ligi 30 aastat.

Kui politsei kohale jõudis, põgenes Treadway majas, beebi käte vahel. Nickerson keeldus majast lahkumast, kuid võimudel õnnestus ta siiski maha rahustada.

Politsei sõnul oli Nickerson tõenäoliselt metamfetamiini mõju all ning ta võeti vahi alla.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles