Mis juhtub, kui oled sõpradest esimene abielluja?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Wavebreakmedia ltd / Panther Media / Scanpix

Palju õnne! Oled oma sõprade seas esimene, kes sõrmuse sõrme sai. Ja sa oled selle üle nii õnnelik. Aga mis see tähendab, et oled sõprusekonnas esimene abielluja? Mida see muudab?

Sinult küsitakse pidevalt, kas oled kindel

Kui oled esimene, kes abieluranda sõudma hakkab, siis küsitakse sinult pidevalt, kas oled kindel. Mitte selleks, et panna sind kõhklema oma otsuses, pigem on see harjumatu samm sõpruskonnas.

Sinult oodatakse infot iga detaili kohta

See tundub nii põnev! Sõbranna abiellub. Sinult oodatakse igat detaili, mis sind pulmadele lähemale viib. Ole valmis jagama kõike.

Sind nähakse kui «päris» täiskasvanut

Abiellumine näitab sind sõpradele hoopis teisest küljest. See neiu, kellega koos nad kella kuueni pidutsesid? Ta abiellub! Seda on su sõpradel esiti keeruline mõista.

Emotsionaalsed mälestusterajad

Abiellumine on järgmine suur peatükk sinu elus. See paneb teid sõpradega rändama mälestustesse, kus teie teod ja jutud ehk nii täiskasvanulikud veel polnud. Olid alles ajad!

Sa võid end üksikuna tunda

Samal ajal kui su vallalised sõbrannad kohtingutel käivad ja erinevate meestega tutvuvad, valmistud sina pulmadeks. Taoline elustiili muutus võib tekitada sinus tundeid, et oled jäänud sõpruskonnas üksi.

Allikas: EliteDaily

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles