Kolm märki, et oled ikka veel oma eksi armunud

Hanna Kangro
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caro / Teschner

Vahest on raske aru saada, kas sa tõesti oled oma eksi veel armunud või tunned ennast lihtsalt üksikuna, eriti kui kõik sinu ümber on suhtes ja õnnelikud. Siin on mõned märgid, mis võivad selles osas selgust tuua.

  1. Sa ikka mõtled temast. Tänapäeva sotsiaalmeedia on nii valdav, et paratamatult su eks tuletab ennast postituste või piltide näol aeg-ajalt meelde, vahendab Elite Daily. Kui aga su huvi eksi vastu muutub liialt suureks, siis tähendab, et sa pole veel temast üle.
  2. Sa lähed endast välja, kui näed teda uue partneriga. Kui see sind mitte ainult ei häiri, vaid muutub kinnisideeks, siis ilmasegelt oled veel armunud.
  3. Sa analüüsid ikka veel teie suhet. Teatud määral suhtele tagasi vaadata on igati normaalne, kuid kui sa teed seda kogu aeg ja laskud liialt detailidesse, siis ilmselgelt on sul veel tema vastu tunded.
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles