Sodiaagi saladused: need tähemärgid on kõige truumad

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Mida tähendab truudus suhtes? Mõne jaoks on truuduse murdmine seks kellegi teisega, teised aga arvavad, et tõeline truudus väljendub teineteise alatises toetamises, nii heas kui halvas. Ükskõik, mida sa ise arvaks või mida su horoskoop ütleb, üks on kindel: raske on suhtes lojaalne olla ning pühenduda, kui sa ei tea, et teine inimene sama teeb.

Your Tango toob välja kõige truumad tähemärgid. Meeles tasub pidada, et nagu sodiaagiteemadega üldiselt, tasub siin säilitada kriitilist meelt ning mitte iga tähemärgi esindajat automaatselt petjaks sildistada.

Skorpionid pole suhetes alati kõige edukamad, kuna nende armukadedus võib sageli takistuseks osutuda. Kuid kui sa otsid inimest, kes oleks sulle lojaalne surmatunnini, siis on selleks just Skorpion. Kas ta armastab või vihkab sind, kindel võid olla, et ta jääb oma seisukohale elu lõpuni truuks. Skorpion seisab sinu eest alati ning ootab sama ka vastu.

Vähk on suhetes kõik-või-mitte-midagi tüüpi. Kui ta on korra juba leidnud inimese, kellega nad tahavad elu veeta, pühendubki ta sellele inimesele elu lõpuni. Erinevalt Skorpionitest ei ole Vähi jaoks pühendumine raske.

Lõvid kaitsevad oma partnereid ja sõpru sama innukalt kui nad kaitsevad iseend - ja seda nad teevad väga tuliselt. Tema kallim on Lõvi jaoks justkui tema enda pikendus ning kui kallimaga juhtub midagi, läheb ta endast väga välja. Lõvi seisab alati su kõrval.

Sõnn on kangekaelne, seda eriti inimeste osas, keda ta armastab. Ta on tuntud kui sodiaagimärk, kes on kõige truum partner. Jah, ta võib kohati olla väga ärrituv ja isegi pealiskaudne, aga kui Sõnn sind juba korra armastab, armastab ta sind igavesti.

Kaalud on armastuse ja romantika tähemärk. Kui ta pühendub, siis eluks ajaks. Kuid takistuseks võib tema puhul saada otsustusvõimetus, edevus ja armastus armastamise vastu. Õiges vahekorras võib see kokteil saada saatuslikuks. Kuid loomu poolest on Kaalud väga tasakaalukad, kõik sõltub sellest, kas ta on leidnud õige inimese, kellele pühenduda.

Kaksikud on tegelikult suhetes suurepärased, kuigi nende kahepalgeline sodiaagisümbol võiks justkui viidata vastupidisele. Kui keegi teda juba inspireerib, armuvad nad ülepeakaela ning nad jäävad oma kallima kõrvale nii heas kui halvas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles