Viis märki, et selle inimesega teist kohtingut ei tule

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Phovoir / Scanpix

Ohumärk! Ei, neid on lausa viis. Kui sinu kaaslane esimesel kohtingul neid asju teeb, pole mõtet talle rohkem aega raisata.

Ta ei pane oma telefoni käest

Kui lähed teisega kohtingule, on elementaarne viisakus, et keskendute selle aja üksteisele. Muidugi võib tulla ette ootamatuid olukordi, mis nõuavad telefoni kasutamist, kuid terve õhtu seal istuda ei ole okei. Kas sul on tõesti vaja olla väljas inimesega, kes ei suuda eemalduda telefonist, et sind tundma õppida?

Ta ei vaata silma

Silma vaatamine näitab enesekindlust, huvi. Ehk alguses närv ei luba pidevalt silma vaadata, kuid vestluse ja õhtu arenedes võiks seda üha rohkem tekkida. Inimene, kes väldib silmkontakti, väldib tõenäoliselt ka pühendumist.

Ta paneb sind end halvasti tundma

Väike õrritamine on hea! Aga kui sa tunned, et ta kritiseerib sind ilma naljata, ei ole temaga järgmist kohtingut mõtet kokku leppida. Sa ju tahad endale kaaslast, kellel oleks elementaarne viisakus ja empaatiavõime? Kui ta vajab sinu alandamist enda enesetunde parandamiseks, ei ole temaga tervislik suhe võimalik.

Ta vatrab oma tööst liiga palju

Esimesel kohtingul on eesmärk saada inimesest võimalikult hea ülevaade. See hõlmab ka tööjutte, kuid kui see ongi ainus teema, millest ta räägib, siis ehk on see tema moodus maandada tööst tulenevaid pingeid sinu peal. Jagamine muudab mure poole väiksemaks, kuid see ei ole miski, mida esimesel kohtingul peaks tegema.

Ta arvustab sind sinu rassi, orientatsiooni, päritolu, uskumuste või muu sellise tõttu

Siin ei olegi rohkem midagi rääkida. Sellised näitajad on väga suur osa sinust ja kui ta sind seetõttu arvustab, ei olegi temal sinu ellu asja. Sa ei peaks kunagi tundma end halvasti endale omaste tunnuste tõttu. Ta pole sind väärt, ära raiska tema peale rohkem enda aega.

Allikas: EliteDaily

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles