Plaanid uut juukselõikust? Siin on neli kontrollküsimust, millele enne soengu muutmist vastata

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Craig Robinson / PantherMedia / Scanpix

Kas viimasel ajal on käinud peast läbi mõte lõigata ette tukk või poisipea? Ehk värvida end blondist süsimustaks? Kui ka sul on plaanis juustega midagi hoopis teistsugust teha, vasta enne järgmistele küsimustele.

Kui tihti sa hobusesaba kannad?

Kui sinu lemmikmoodus juukseid sättida on hobusesaba, siis ei tasu juukseid eriti lühikeseks lõigata. See ei kehti mitte vaid hobusesaba puhul, aga kõikide ülespandavate soengutega. Mida pikemad juuksed, seda lihtsam on neid ülespandavatesse soengutesse sättida.

Kui palju aega oled nõus juustele kulutama?

Mõni lõikus, näiteks tukk, nõuab suuremat hoolitsust ja rohkem aega. Kui sa ei armasta kulutada palju aega juuste sättimisele, siis ole kindel, et sinu uus stiilivalik seda ei eelda.

Kas oled tõesti valmis suureks muutuseks?

Kui oled sellele mõelnud vaid viimased nädalad või kuu, siis ehk pole mõni ekstreemne stiilimuutus sinule. Proovi teha väiksemaid samme selle suunas, et näha, kas sulle ka päriselt uus sobib.

Milline on mu nahavärv enamuse aastast?

See on eriti hea meil, eestlastel, meeles pidada. Kui oled väga heleda nahaga, siis süsimusti juukseid välja kanda võib olla üsna keeruline.

Allikas: Women´s Health

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles