Viis hädavajalikku ilunippi, mida naised kiidavad

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Paljud naised on vast märganud, et kuigi naisteajakirjad ja sotsiaalmeedia on ilunippidest pungil, siis kõige paremad nipid kanduvad edasi siiski suusõnaliselt, sõbrannalt sõbrannale.

Pure Wow kogus naistelt kokku ilutarkused, mida nad on teistelt naistelt kuulnud ja mis nüüd kindlalt nende ilurežiimi kuuluvad.

Jää ühele konsistentsile kindaks. Kui kasutad näo jumestamiseks puudrit, siis peaks ka põsepuna ja lauvärv olema puuderjad. Vedela jumestuskreemi korral kasuta vedelat põsepuna ja silmameiki. Siis on kindel, et meik seguneb omavahel paremini kokku ja lõpptulemus on ühtlane.

Kulme täites kortsuta neid. Kalluta pead ettepoole ja aja kulm kortsu, et näeksid paremini oma kulmude ülemist piiri. Just see on koht, mis tuleb kulmupliiatsiga ära ääristada, et silmad esile tuua.

Kasuta meigitooteid mitmekülgsemalt. Kosmeetika on kallis ja selle peale pole mõtet palju raha raisata. Näiteks saab huuleläiget kasutada veel ka vedela põsepunana ja puuder-põsepuna lauvärvina.

Hajuta rohkem kui arvad seda vajavat. Kasutad sa meigi pealekandmiseks näppe, meigikäsna või harja, vahet pole. Igal juhul tasub peitepulka ja jumestuskreemi rohkem harjutada, et toonivahe ei paistaks naljakalt välja. Hajuta kindlasti eriti hoolikalt lõuga ja kaela.

Meigi end loomuliku valguse käes. Otsi oma kodus üles koht, kus on kõige rohkem päevavalgust ja meigi end alati seal. Pimedas ja kunstvalgusega vannitoas on raske aru saada, milline su meigitud nägu tegelikult välja näeb ja kuidas teised seda näevad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles