Galerii: vaata, mida põnevat toob sügismood

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sügismoes domineerivad varasemast enam põhjamaisest loodusest inspireeritud värvitoonid. Värvide skaala ulatub merelt maale, sealt edasi metsa ning marjapõllule. Rõhku pannakse aksessuaaridele ning silmapaistvatele detailidele, suured logod on taas moes.

«Kaubamaja sügisesed moekollektsioonid on inspireeritud põhjamaisest loodusest, kus värvikaart liigub peaasjalikult tummiste veinitoonide ja punaste värvide skaalal. Marjatoonidele lisavad vaheldust luksuslikud beežid ja pruunikad toonid ning aktsendina sügavsinised või kirkad koobaltsinised värvid,» rääkis Kaubamaja turundusdirektor ja ajakirja Hooaeg peatoimetaja Britta Ratas. Unustada ei tohiks ka aksessuaare – hästi istuvad kaabud, logodega mütsid ja eriti praktilised seljakotid.

Foto: Maksim Toome

Mustritest on jõuliselt suvest sügisesse kaasa tulnud romantilised lilled, mis on kantud tumedamale põhjale ja mida võib kanda pealaest jalatallani näiteks pükskostüümina. «Väga stiilselt mõjub kooslus, kus sama värviperekonna toone kantakse ühes komplektis koos, näiteks beežikad-pruunid toonid, mida võib oskuslikult kombineerida õrn- ja vanaroosaga,» sõnas Ratas.

«Kui soovitada ainult ühte toodet, mis sel sügisel garderoobi hankida, siis oleks selleks üks hästi kokku sobituv kostüüm heast, kvaliteetsest ja vastupidavast materjalist. Selleks võib vabalt olla kerge vimkaga seelik ja sviiter või ajatu pükskostüüm samas toonis kleidiga, mida pükste peal kihiti kanda,» kirjeldas Britta Ratas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles