Kuidas lõpetada suhet?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Suhte lõpetamine on keeruline. Kuidas leida õigeid sõnu? Kuidas saada sellega võimalikult kiiresti lõpule?

Tee seda personaalselt

Ära saada sõnumit või tee seda telefoni teel. Saa inimesega kokku ja räägi näost näkku. See on elementaarne viisakus ja austus teise vastu. Ära kutsu teda maha jätmiseks ka avalikku kohta lõunale. Vali koht, kus saate segamatult rääkida.

Ole kaastundlik

Kuigi endale võib olla lihtsam teha süda külmaks ning lajatada kiirelt teema lauale, pole see teise vastu aus. Kuigi see võib olla emotsionaalne, säilita mõistmine.

Ära süüdista

Kui su partner on teinud midagi kohutavat, siis ilmselt olete te sellest juba rääkinud ning ta on oma süüst teadlik. Küll aga lahkumineku protsess võiks olla see hetk, mil mõlemad mõistavad, et nii on parem. Ära lenda peale süüdistustega, räägi mõistlikult ning proovi vältida näpuga näitamist.

Tee asi lõplikuks

Ära jäta kaaslasele ühtegi võimalust sind valesti mõista. Ära jäta talle lootust, kui tahad lahku minna.

Ole olukorrast üle

Jah, see teeb ka endale haiget. Las teine nutab, karjub või süüdistab, ole olukorrast üle, mõista tema valu. Ära lange samale tasemele.

Allikas: EliteDaily
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles