Kuus märki, et ta pole sinust huvitatud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Craig Robinson / PantherMedia / Scanpix

Armumine on ilus, kuid paraku alati ei vastata samaga. Siin on kuus olukorda, mille äratundmisel ilmselt sa talle erilist huvi ei paku.

Ta ei alusta suhtlust

Kui iga kord oled sina see, kes suhtlust alustab, on see märk, et ta ei ole sinust eriti huvitatud. Vabandused, et nad ei ole erilised sõnumite saatjad, ei ole asjakohased. Kui keegi on sinust tõesi huvitatud, tunneb ta huvi sinu ja su tegemiste vastu.

Ta ei kuula sind

Inimesega, kes pole eriti huvitatud, on keeruline vestlust hoida. Seda põhjusel, et ta vaevu kuulab su juttu. Keegi, kes on sinust huvitatud, kuulab hoolega, mida sa räägid, sest ta huvitub sinust ja sinu maailma nägemisest.

Teda ei häiri, et käid teistega kohtingutel

Kui oled jutus maininud, et kohtud ka teiste inimestega, aga tal on suhteliselt ükskõik, siis ei ole tal eriti suurt huvi. Kui sinu kaaslasel on sinu vastu mingidki tunded, ei ole ta sinu teiste deitide osas ükskõikne.

Tal pole kunagi aega

Tal on liiga kiire elu, et vastata sõnumile, kõnele või kohtuda? Ja nii päevast päeva, nädalast nädalasse? Sel juhul on sul õigust kahtlustada, et kiire elutempo taga võib olla hoopis muu põhjus.

Nad käivad teistega kohtingutel

Kui oled leidnud kellegi, kes sinus suurt huvi ja mingeidki tundeid tekitab, ei ole enam soovi minna kohtuma üha uute inimestega. Kui tema seda endiselt aktiivselt teeb, siis ei näe ta sinus seda üht ja ainust.

Ta kohtleb sind nagu iga teist

Nagu oma sõpru, tuttavaid. Inimene, kes on sinust huvitatud, kohtleb sind erilisemalt, hoiab sind lähemal, veedab sinuga rohkem aega, kuna ta soovib, et sellest saaks midagi enamat.

Allikas: EliteDaily

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles