Postimehe nädalahoroskoop 2.–8. september

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pexels / CC0 Licence

Mida lubavad tähed alanud perioodiks?

Jäär

21. märts – 19. aprill

Perioodi algul oled reibas ja uuendusmeelne, valmis kiirelt tegevusse tormama ja seiklema. Mida päev edasi, seda enam võivad sind mõjutada minevikukogemused või alateadlikud hirmud, mis tekitavad kõhklusi ja kahtlusi. Sul tuleb tervise eest hoolt kanda ning vältida liigset pingutamist.

 

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Tööasjad edenevad jõudsalt. Kui oled mingi projekti kallal juba pikemat aega usinalt vaeva näinud, hakkab pingutus nüüd ära tasuma. Omajagu segadust, võib-olla ka ebatervet konkurentsi võib tekkida suhtlemisel mõttekaaslastega. Lapsed võivad väga vajada su toetust, lohutust ja julgustamist.

 

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Sõprade toetus ja innustus panevad sind tegutsema. Üheskoos suudate nädalavahetusel nii mõndagi korda saata. Töine õhkkond võib aga kiskuda pingeliseks, päris raske on teha koostööd inimestega, kes on sinust kõrgemal ametipositsioonil. Nad võivad käituda tujukalt või edastada vastuolulist infot.

 

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Nädala algul oled aktiivne ja tegutsemislusti täis. Ootamatult võib avaneda võimalus kiireks edasiliikumiseks ametiredelil või siis usaldatakse sulle uusi, vastutusrikkaid ja põnevaid tööülesandeid. Sinuni võib jõuda infot, mis ei vasta tegelikult tõele. Liikluses ole eriti tähelepanelik, väldi autoroolis unistamist.

 

Lõvi

23. juuli – 22. august

Nädalavahetus sobib väga hästi millegi uue õppimiseks või siis reisile või matkale minekuks – sind lausa kisub seiklema. Uuel ärinädalal peaksid aga rahaasju ajades eriti hoolas olema. Kipud tegema ebarealistlikke plaane või kellegi mõjutustele alluma, mistõttu võid kergesti valearvestusi teha.

 

Neitsi

23. august – 22. september

Täiskuu sinu vastandmärgis Kalades heidab valgust partnerlussuhete teemale. Oled väga emotsionaalne, vajad lähedust ja hoolimist, hing ihkab romantilist armastust. Paraku aga ei näe sa suhete vallas toimuvat kuigi realistlikult. Kipud kallimat idealiseerima ning ootad temalt rohkem, kui ta anda suudab.

 

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Inspiratsioonirikas nädal neile Kaaludele, kes saavad töös rakendada loomingulist andekust. Ent kui su igapäevane tegevus nõuab keskendumist ja kellaaegadest kinnipidamist, võid praegu püstihädas olla. Kaldud hajameelsusele, kipud asju unustama ja segamini ajama. Eelistad unistustes hõljuda.

 

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Perioodi alguspäevad on head töiste muudatuste kavandamiseks ja elluviimiseks. Raskusi võib ajajärk kaasa tuua sõprus- ja armusuhteis. Oled ehk liiga kergeusklik, sind on lihtne ilusate sõnadega meelitada. Võid ekslikult pidada hingesugulaseks kedagi, kes sinuga osavalt manipuleerib.

 

Ambur

22. november – 21. detsember

Sina oled küll sisemiselt rahulik ja kindlameelne, ent ümbritsev maailm paistab justkui hulluks minevat. Nii töised kui ka kodused suhted võivad pingestuda. Teised inimesed nõuavad su tähelepanu, abi ja kaastunnet. Keegi lähedastest võib ette heita, et võtad liiga palju aega tööle pühendumiseks.

 

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Sinuni jõuab igasugust põnevat infot. Mingil juhul ei tohiks seda aga kõhklematult uskuda, kahelda tasub isegi selliste inimeste sõnades, keda pead autoriteetideks või õpetajateks. Teiste soovitustest juhindumine võib sind viia sootuks tupikusse kiskuvale teele. Kontrolli fakte ja ära lase end mõjutada.

 

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Hea aeg õppimiseks ja enesearendamiseks. Võid avastada uue huvipakkuva valdkonna. Veevalajaist õppurid on kooliaasta algul eriti innukad. Rahaasjade ajamiseks on aeg aga vägagi riskantne. Äripartnerite peale ei saa päris kindel olla, uute inimestega ei tasu kokkuleppeid sõlmida.

 

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Kolmapäevahommikune täiskuu avaldab sinule eriti tugevat mõju, andes juurde emotsionaalsust ning ähmastades reaalsustaju. Kipud elama pigem unistuste maailmas, igapäevases asjaajamises ning partnerlussuhteis võid aga kergesti valearvestusi teha. Sinu organism on praegu eriti tundlik.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles