Mehed avaldavad, milline naine on «täispakett»

Annaliis Laidre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: LightField Studios / Panthermedia / Scanpix

Kas sina oled «täispakett»? Mis puutub armastusse, seksi ja deitimisse, siis on kõikidel naistel oma nägemus sellest, millist partnerit nad ideaalis sooviksid. Erinevatel inimestel on erinevad soovid – mis sobib ühele, ei pruugi sobida jällegi teisele. Samamoodi on ka meestel mõned kriteeriumid, mida nad naiste puhul vaatavad, mõned neist üsna eriskummalised. Toome teieni 16 mehe nägemuse sellest, milline on nende jaoks see ideaalne naine.

1. «Vihkab ostlemas käimist, armastab süüa teha, omab head töökohta ja tal ei ole mitte kunagi peavalu.»

2. «Tark, humoorikas, ilus ja suudab minuga sammu pidada.»

3. «Huumorimeel koos stiilitundega, mis räägib tema originaalsusest, filosoofiast ja enesehinnangust.»

4. «Seltskonnas daam, linade vahel friik. Kui nüüd tõsiselt rääkida, siis ta peaks olema nii sõber kui ka kallim. Keegi, kes mind utsitab suuri tegusid tegema.»

5. «Keegi, kes võtab mind sellisena, nagu ma olen ja kelle seltskonnas ma ei pea teesklema kedagi teist. Inimene, kes toetab mind alati ja on minu jaoks olemas. Tahan tunda ennast armastatult ja vastutasuks teen tema jaoks ükskõik mida. »

6. «Hea iseloomuga, armastab loomi, hoolib teistest inimestest ja on osav oraalseksi pakkumises.»

7. «Empaatiavõimeline ja kannatlik. Välimus mängib ka rolli. Ja mulle meeldib, kui tüdrukul on kogemusi narkootikumidega, lihtsalt seetõttu, et mulle meeldib neid teha.»

8. «Mina isiklikult märkan esmalt midagi inimese välimuse juures, olgu selleks siis armas nägu, ilus naeratus, suured rinnad, pikad juuksed või midagi muud taolist. Aga pärast välimust muutuvad ka teised asjad tähtsaks, kas ta on tore inimene või mitte. Iseloom on väga oluline, sest keegi ei taha aega veeta inimesega, kes on sisemuselt mäda.»

9. «Ilusa naeratusega, kaunite silmadega, intelligentne, hea iseloomu ja huumorisoonega.»

10. «Intelligentne. Ärge saage valesti aru, aga ta peab minu jaoks siiski füüsiliselt atraktiivne ka olema. Samas, ma olen käinud kohtamas mitmega, kelle välimus on olnud pigem alla keskmise, aga nad on olnud väga intelligentsed, mis tõstab nende üldist hinnet tunduvalt.»

11. «Liiga palju asju, mis tahavad mainimist. Ei ole kedagi, kes vastaks kõikidele kriteeriumitele korraga. Lihtsalt hoolitse enda eest, söö tervislikult, tee trenni, ära kunagi lõpeta õppimist ja ole hea inimene.»

12. «Särava iseloomuga, ilusate juustega, armsa näoga, mõistliku meelega ja enda keha eest hoolt kandev naine.»

13. «Kolm kriteeriumit: keha, mõistus, süda.»

14. «Minu tüdruksõber on täispakett. Ta võib olla ühel hetkel armas, teisel hetkel tõeliselt seksikas. Lisaks on ta väga sõbralik, lahke ja jääb alati iseendaks.»

15. «Iseseisev ja võitlev hing. Ma teen palju mõtlematuid otsuseid, seega ei saaks ma koos olla kellegagi, kes läheb iga minu jamaga kaasa. Ma vajan kedagi sellist, kes ei karda mulle oma arvamust välja öelda, isegi kui see on negatiivne.»

16. «Ilusa tagumikuga ja suudab rohkem kui kümme minutit järjest sotsiaalmeediast eemal olla.»

Allikas: yourtango.com

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles