Sinu brauser on natuke ajast maha jäänud. Et kõik töötaks, nagu vaja, palun uuenda enda brauserit.
Küpsised aitavad meil teenuseid edastada. Meie teenuseid kasutades nõustute sellega, et kasutame küpsiseid. ROHKEM INFOT >

Kuus nippi, kuidas maitsestada kohvi seda magusaks tegemata

KOMMENTEERI PRINDI ARTIKKEL
Saada vihje
FOTO: Vida Press

29. septembril tähistatakse kohvipäeva. Sel puhul jagame ideid, kuidas seda oivalist jooki uuel moel juua.

Suhkur pole kõige kasulikum ja paljudele magus kohv ei meeldigi. See aga ei tähenda, et tuleks juua vaid musta kohvi, maitsestamiseks saab kasutada väga üllatavaid ja huvitavaid aineid.

Prevention pakub välja kuus mõnusat maitsekombinatsiooni, mis aitavad sul vähem suhkrut tarbida ja kohvinaudingud uuele tasemele viia.

Kaneel. / Scanpix

Kaneel - see on oluliselt kasulikum kui suhkur, aga aitab sama hästi kohvi kibedat maitset leevendada. Piisab teelusikatäiest.

Kakaopulber. / Panther Media/Scanpix

Kakao - naturaalne kakaopulber on üks kõige lihtsamaid mooduseid, kuidas kakao flavonoididest ilma lisakaloriteta kasu lõigata.

Vaniljeekstrakt. / Panther Media/Scanpix

Vaniljeekstrakt - puhas vanilje on vaid maitse, mitte suhkur. Kasuta seda alguses väga ettevaatlikult, maitse andmiseks piisab ühest tilgast.

Muskaatpähkel. / Panther Media/Scanpix

Muskaatpähkel - pool teelusikatäit jahvatatud muskaati annab kohvile jõulumaitset. Kui soovid, kõrvuta seda ka kaneeli ja kardemoniga. Ära muskaadiga liialda - 2 tl muskaati võib põhjustada iiveldust ja südamepekslemist.

Kookoshelbed. / Panther Media/Scanpix

Jahvatatud kookoshelbed - suvise ja troopilise maitse saad kookosest. Lisa kookoshelbeid kohviubade vahele juba enne jahvatamist.

Apelsinimahl. / Panther Media/Scanpix

Apelsinimahl - selles on naturaalseid suhkruid, mis elavdavad jooki, aga ei anna väga palju kaloreid. Proovi esialgu paari tilgaga, et maitsega harjuda.

Tagasi üles