Mida teada enne, kui alustad suhet memmepojaga

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: pexels.com

Sa oled just hakanud kohtamas käima ühe toreda mehega. Ta on armas ja tähelepanelik, aga mõne nädala möödudes sa märkad, et ta on täielik memmepoeg. Mida see sinu jaoks tähendab? Kuidas on koos olla memmepojaga? Ja milline näeks välja ühine tulevik koos temaga? Toome teieni viis asja, mida tasuks teada enne memmepojaga tõsisesse suhtesse astumist. 

Sa ei ole ainukene naine tema elus

See võib kõlada ilmselgena, aga see on midagi sellist, mida paljud naised alahindavad. Memmepojal ei ole oma emaga lihtsalt hea side, vaid ta on tema järele hull ning vastupidi.

Neil on katkematu side, mis väljendub palju enamas, kui lihtsalt kõne või kaks nädalas. Poeg tähendab tema jaoks kõike ning ta pühendab terve oma elu sellele, et ta õnnelik oleks. Ära arva, et sinusse armumine tähendab seda, et ta ei armastaks oma ema enam endist viisi. Ta ei lõpeta kunagi oma ema armastamist ja kui sa ei tule toime tema südame jagamisega, siis lõpeta asjad enne, kui need üldse tõsiseks jõuavad minna.

Ta ei ole iseseisev

Memmepoeg on harjunud, et tal tehakse kõik ette ja taha ära. Ema pesi tema pesu, tegi süüa, koristas ja isegi käis ostlemas tema eest. Seega ole valmis selleks, et tõenäoliselt pead hakkama sina neid töid suhtes olles tegema.

Ta võrdleb sind oma emaga

Olgu selleks siis voodi ära tegemine või sinu valmistatud õhtusöögi kvaliteet – memmepoegadel on komme võrrelda kõiki sinu tegevusi sellega, kuidas nende ema neid teeb.

Tõenäoliselt ta ei tee seda halva pärast ja täiesti võimalik, et ta ei pane oma teguviisi ise isegi tähele. Aga fakt on see, et tema ema on eeskujuks, kuidas kõik peaks olema tehtud. Ema veetis ometi ju terve elu, et teha teda õnnelikuks ja ta tahab, et sina paneksid teda samamoodi tundma.

Sa ei ole alati esmatähtis

Asi, millega sa kindlasti peaksid ära harjuma on see, et sa ei ole alati tema prioriteet number üks. Võib-olla on tulekul õhtusöök, mida sa oled juba pikka aega planeerinud ja oodanud, aga kui tema ema vajab apteegist valuvaigisteid või midagi muud taolist, siis kiirustab ta kohe tema kõrvale. Jah, ta lubab sulle hiljem kõik heaks teha, aga sellegi poolest ootab ta, et sa mõistaksid ja sinu jaoks oleks OK, et sa tuled teisena pärast tema ema.

Ta kohtleb sind nagu printsessi

Jah, me oleme memmepojaga kohtamas käimisest jätnud siiani väga halva mulje, aga tegelikult ei ole see nii halb ühti. Üks asi on kindel, memmepojad teavad, kuidas naisi kohelda, kirjutab yourtango.com.

Oma emaga lähedased olevad mehed on tavaliselt armsad, tundlikud, mõistvad ja lahked. Nende suhe oma emaga võib sind mõnikord hulluks ajada, aga kui sa tahad, et mees kohtleks sind printsessina, siis on nemad õige valik.

Seega, järgmine kord kui sa hakkad kohtamas käima memmepojaga, pead sa endalt küsima, kas sa oled valmis mõnikord võtma koha tagaistmel ja jagama mehe südant tema emaga. Kui sa oled sellist tüüpi naine, kes tahab meest ainult endale hoida, siis elu memmepojaga ei ole kindlasti sinu jaoks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles