Mille tegemine lõpetada nüüd, kui tahad tervet ja õnnelikku suhet

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Wavebreakmedia ltd / PantherMedia / Scanpix

On olemas mõned käitumismustrid ja mõtteviisid, mis takistavad naistel kogeda toredaid kohtinguid, kohtuda uute inimestega ja võib-olla isegi leida armastust. Lõpeta nende kuue asja tegemine, kui sa tahad leida endale kunagi õiget kaaslast ja olla terves ning õnnelikus suhtes.

Ütled «ei» rohkem kui «jah»

Kui sulle on kunagi öeldud, et «võib-olla oled sa lihtsalt liiga valiv,» siis on see nipp sinu jaoks. Valiv olemine on õigustatud siis, kui sul on olemas teatud standardid ja piirid, aga selleks sa pead käima kohtamas suurel hulgal inimestega, et saada teada, mis need sinu jaoks täpselt on.

Seega, võib-olla see kutt pole välimuselt just sinu tüüpi, aga kui ta on tore ja humoorikas, siis miks mitte teha temaga üks kerge kokteil koos? Sa võid varsti taibata, et huumor ja lahkus on sama seksikad, kui füüsiline atraktiivsus. Tore kutt, kes ajab sind naerma, võib olla imeline partner kohtinguks.

Ütle «jah» rohkematele kutsetele ja vasta meeste tervitustele. See ei ole abieluettepanek, vaid lihtsalt mõned tunnid sinu elust, mis võivad pikemas perspektiivis sulle palju rõõmu tuua.

Mõtled liialt palju tulevikule

Kui surve partneri leidmiseks on suur, siis võidakse vaadata iga kohtingukaaslast sellise pilguga, et kas ta on sobilik abieluks ja laste tegemiseks.

Aga mõtle nüüd hästi järele, see on tegelikult hullumeelne viis kohtingukaaslast koheselt silmitseda. Vaadates teda läbi «tulevikuprillide» jääb märkamata tegelik isiksus sinu ees.

Sa ei saa tegelikult teada seda, kas inimene on abielumaterjal või mitte, kui sa ei ole temaga vähemalt mõnda aega kohtamas käinud. Ja selle aja jooksul võib sinu nägemus täielikult muutuda. Ei saa olla õnnelikus suhtes kohe ja praegu, kui mõtled pidevalt tulevikule.

Hinga sisse ja välja, rahune maha ja ela veidikene rohkem hetkes. Muretse tuleviku pärast hiljem – pealegi, see on lihtsalt üks kohting.

Mängid mänge

Oled sa ignoreerinud kutseid õhtusöögile, sõnumeid või telefonikõnesid, et tekitada temas veel suuremat huvi sinu vastu? Võib-olla mõtleb ta juba praeguseks, et tal on paremad võimalused kusagil mujal? Leia tasakaal selle vahel, et sul on oma elu ja tegemised, aga samal ajal kutt siiski teab, et ka sina oled temast huvitatud. Kui sa ei ole, siis keegi teine kuskil on.

Sa oled täiskasvanud naine, pole vaja pidevalt mängida neid «aja mind taga» mänge, selle asemel ole enesekindel ja pane paika oma soovid ja standardid. Tänapäeval on vallalistel nii palju võimalusi saada kokku teiste omasugustega, mistõttu on lühemaks jäänud see aeg, mis kulutatakse ühe inimese peale. Kui huvi ei näidata üles, siis liigutakse lihtsalt eluga edasi.

Kasutad seksi relvana

Tervislikus suhtes ei kasutata seksi kunagi relvana. Kui niimodi on, siis on väga suur oht, et kogu suhe on ehitatud selle ümber, et võita võimalus seksida.

Kas seks ise on sellisel juhul auhind või see, et ta saab just sinuga seksida? Ole kindel, et sa ei kasuta seksi selleks, et endale lihtsalt kutt leida.

Kui sa oled lihtsalt seksi peal väljas, siis on see täiesti OK, aga ära käitu, et soovid üheöösuhet, kui tegelikult tahad püsisuhet. Ei ole olemas reegleid, kui mitu kohtingut peab olema enne, kui hüppad kellegagi voodisse. Tark vallaline tüdruk peab kasutama oma aju ja instinkte ning mõistma, mis on konkreetses olukorras parim otsus.

Kuulad liiga palju teisi

«Mida ta sellega mõtleb?» - lõpeta sellise küsimuse esitamine oma sõpradele kohe ära! Sinu sõbrad ei ole mõtete lugejad, seega ära oota, et nad oleksid. Pealegi, nemad ei ole kuulnud teise osapoole arvamust loost. Nad üritavad alati sind kaitsta, ilma kogu lugu teadmata, seega võivad nende nõuanded väga halvad olla, ehk soovitavad sul lausa suhtest lahkuda.

Ole ettevaatlik teiste arvamuse küsimisega, sest see ei ole sinu enda arvamus. Sa oled ainukene, kes teab kõiki fakte.

Tunned ennast halvasti, kuna oled vallaline

Vallaline olemine ei pea olema nõme. Tegelikult võib see hoopis vastupidi olla, kirjutab yourtango.com. Sul on rohkem aega seigelda, eksperimenteerida ja näiteks ka avastada ennast voodis.

Kui palju abielus paare sa tead, kes armastaksid veidi rohkem iseenda aega ja tahavad põnevusega kuulda sinu seiklustest? Need aastad võivad olla ühed sinu elu parimad – ära kiirusta nendest läbi! See on aeg, et ennast avastada, naudi seda!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles