Kuus kohtinguideed, kui teil raha napib

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erik Reis / PantherMedia / Scanpix

Mida teha, kui tahad kallima viia uhkele kohtingule, kuid raha selleks napib? Õnneks on olemas ka soodsamaid variante, kuidas meeldejäävat õhtut korraldada.

Kodune õhtusöök küünlavalguses

Kõlab maitsetult? Tegelikult on see hea võimalus tulla välja enda igapäevarutiinist, seejuures kodust lahkumata. Vali välja mõnus muusika, kokka mõni hea söök ning otsi riiulist enda parim vein. Tehke sellest enda traditsioon.

Öö tähtede all

Võtke kaasa tekk või toolid ning nautige tähistaevast. Pole midagi romantilisemat kui teie kaks ja tähti täis taevas teie kohal.

Piknik

Laduge korvi kodust kaasa võetud snäkid ja leidke kaunis koht, kus maha istuda. Keskkonna vahetus mõjub hästi ning saad romantikat lisada väikeste detailidega.

Pange kokku kõige vingem lillebukett

Kuigi lillede toomine on traditsiooniliselt mehe ülesanne, siis minge koos turule ja valige välja kõige kaunimad. Sättige koos üks unistuste bukett. See annab mehele võimaluse pakkuda naisele midagi uut ning selle kõige juures saate ka juttu ajada.

Tehke süüa

Internet on täis kõikvõimalikke retsepte. Nii odavatest kui kallitest toorainetest. Uskuge, kokkamine võib olla koos väga lõbus.

Tutvuge kohalike võimalustega

Palju on ümberringi tasuta kontserte, näituseid, etendusi. Leidke üles endale sobivad ning tutvuge kohaliku kultuurieluga.

Allikas: EliteDaily

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles