Meestele: viisid, mis aitavad naisele oma armastust väljendada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: LightField Studios / Panthermedia / Scanpix

Mehed ei pruugi alati olla oma tunnete väljendamises just kõige osavamad, aga sellegi poolest tahaksid nad, et kallim oleks nende tunnetest teadlik. Kui sa ei ole väga loov inimene, siis võib õige tee leidmine tunduda üsna raske. Meie toome välja neli nõuannet, mis aitavad sul oma tüdruksõbrale armastust väljendada.

Ole huvitatud sellest, mis tal öelda on

Armastuse näitamiseks on üks parimaid viise see, kui tunned siirast huvi oma kallima igapäevaste tegevuste vastu. Küsi oma tüdruksõbralt detaile tema päeva kohta ja kuula hoolikalt.

Kuulamine on parim viis kellegi tundmaõppimiseks ja miks sa ei peaks tahtma õppida veel enam asju kellegi kohta, kes tähendab sulle nii palju?

Üllata teda asjadega, mis talle meeldivad

Esimese punkti täitmine aitab sul mõista, mis võiks järgmine samm olla. Sinu armastataval naisel on vähemalt üks asi mida ta tahaks – olgu selleks uus meigitoode, reis kuhugi või lihtsalt võimalus sinuga rohkem aega koos veeta.

Proovi ära arvata, mida ta saada tahaks ja seejärel üllata teda sellega, ta on kindlasti õnnelik.

Kirjuta talle kirju

Nii vanakooli teona kui see ka ei tunda, on ülimalt romantiline saada kirju armastatult inimeselt. Kirjuta talle, kui palju ta sulle tähendab ja mida sa tema juures armastad, usu meid, ta oskab seda hinnata.

Kui sa ei ole sõnade ritta seadmises väga osav, siis leia internetist mõni inimene, kes kirjutaks sinu eest. Vali välja tekst, mis ühtib kõige paremini sinu tunnetega.

Anna talle lihtsalt teada

Nende kolme sõna valjult välja ütlemine on kindel viis väljendamaks kellelegi oma armastust. Kui sa mõtled seda, siis ütle seda.

Romantika ei pea olema raske, me muudame asjad keeruliseks puhtalt ülemõtlemisega, kirjutab yourtango.com.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles