Kaheksa märki, et keegi tõenäoliselt flirdib sinuga

Annaliis Laidre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Craig Robinson / PantherMedia / Scanpix

Mõnikord võib olla üsna raske öelda, kas keegi flirdib sinuga või mitte. Ta ei pruugi seda teha kõige ilmselgemal viisil ja seetõttu jääb õhku rippuma küsimus, «kas ma meeldin talle siis või mitte?» Meie tuleme siinkohal appi ja toome teieni märgid, mis viitavad sellele, et teiega flirditakse.

Ta käitub sinu juuresolekul märgatavalt teisiti

Sinu kolleeg ei pruugi sinuga flirtida viisil, mis lausa karjub «sa meeldid mulle,» aga see võib siiski olla üsna ilmselge, kuna ta käitub sinu läheduses teisiti. Kas ta otsib sinu lähedust? Räägib rohkem? Naerab rohkem? Puudutab sind? Räägib nalju? Mõne inimese puhul on ilmselge, et ta flirdib, teiste puhul väljendub see närvilisemas käitumises.

Ta otsib sinuga kehalist kontakti

Õrnad «kogemata» puudutamised ja sinu läheduse otsimine on tõenäoliselt märgid sellest, et ta on sinust huvitatud ja sa oled tema silmis ihaldusväärne.

Ta hoiab sinu silmsidet

Silmside on tohutult kütkestav. Kui keegi on sinust huvitatud, siis ta hoiab silmsidet kauem kui on tavaline ja naeratab. Mõnikord võib siiski ka nii olla, et kui sinu pilgud imetlejaga kohtuvad, siis ta vaatab närviliselt mujale. Ära arva, et see tähendab automaatselt, et sa talle tegelikult huvi ei paku.

Ta üritab püsida sinu vaateväljas

Järgmine kord, kui sa oled peol ja märkad, et üks seksikas kutt on pidevalt sinu vaateväljas, siis on see märk, et ta võib sinust huvitatud olla. Ta liigub vajadusel isegi teise kohta, et sa teda ikka märkaksid.

Ta on alati esimeste seas, kes su pildile like (meeldib) paneb

Sotsiaalmeedia on teinud kellelegi tähelepanu pööramise väga lihtsaks, sa ei pea inimesega selleks isegi rääkima. See on hea võimalus neile, kes tahavad flirtida, aga reaalses elus pole neil selleks piisavalt julgust. Kui keegi pidevalt reageerib sinu postitustele sotsiaalmeedias, siis tõenäoliselt on ta sinust sisse võetud. Tänapäeval tuleb nii palju uut infot kogu aeg peale, seega on see näitaja, kui ta märkab kõike sinuga seotud informatsiooni.

Tema keha on suunatud otse sinu suunas

Kui sa ei ole päris kindel selles, kas sa kellelegi meeldid või mitte, siis heida pilk tema jalgadele (või põlvedele, juhul kui ta istub). Kui tema põlved on laua all sinu poole suunatud, siis on ta suure tõenäosusega huvitatud. Tema keha annab vajalikku informatsiooni, isegi kui ajul on raske asjadega toime tulla, sest nii suur närv on sees.

Ta tundub väga rahulik ja mõtetega kohal olev

Kui ta ka parasjagu ei flirdi, siis võib märk meeldimisest olla ka see, kui ta sinu kohalolekul on väga rahulik ja lõõgastunud. See võib olla üritus tunduda ükskõikne, kuigi tegelikult ei olda. See näitab ka seda, et ta naudib sinu seltskonda. Seega, kui ta ei vahi oma telefoni ega jälgi kella, siis võta seda hea märgina.

Ta alati naerab sinu naljade üle

See võib tunduda väga lihtsa asjana, aga sinust sissevõetud inimene kuulab alati ära, mis sul öelda on ja näitab seda ka välja, kirjutab bustle.com. Seega, pane tähele, kui inimene alati reageerib sinu jutule naeru või naeratusega, sest see võib olla tema viis flirtida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles