Mida veel! Kas sinu tutvusringkonnas on ökoseksuaale?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: matej kastelic / PantherMedia / Scanpix

Seksuaalsuse erinevaid vorme on viimastel aastakümnetel lisandunud rohkem kui kunagi varem. Nüüd on avastatud uus seksuaalsuse liik- ökoseksuaal.

Ökoseksuaalid ei näe Maad kui «emakest loodust» vaid armukest, kallimat. Ökoseksuaalid kogevad loodust kui midagi seksuaalset, erutavat. Ka alasti mudas pühedamine võib tuua neile oodatud õnneliku lõpu, kirjutab Women´s Health. Mida peaksid neist teadma?

Üle 15 tuhande inimese peab end maailmas ökoseksuaaliks. Sa võid igapäevaelus inimestega olla hetero-, bi- või homoseksuaal, see ei takista sind loodusega ühte heitmast. 

Ökoseksuaalid seksivad ka inimestega. Loodus pole nende ainus armuke. Nad säilitavad oma suhted ka inimestega, kuna inimesed on osake loodusest. 

Ökoseksuaalid ei pea tingimata puudega armatsema. See ilmselt on esimene ettekujutlus kuuldes selle sõna tähendust. Ökoseksuaalid võivad ka lihtsalt rääkida nurjatusi taimedega, hõõruda jalgadega puud või ujuda paljalt tiigis. Ei, see pole nali.

Populaarsed on pulmad inimese ja looduse vahel. Tseremoonia käigus vannutakse truudust ja armastust loodusele. Loodusega abiellumine sunnib inimesi ümber hindama enda väärtusi ja seisukohta looduses ja loodusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles