Sinu brauser on natuke ajast maha jäänud. Et kõik töötaks, nagu vaja, palun uuenda enda brauserit.
Küpsised aitavad meil teenuseid edastada. Meie teenuseid kasutades nõustute sellega, et kasutame küpsiseid. ROHKEM INFOT >
SISUTURUNDUS

Hõrkjas kaerapuding banaani ja mustikatega erksa päeva hommikueineks

KOMMENTEERI PRINDI ARTIKKEL
Saada vihje

Hommikusöök on sinu päeva kõige tähtsam toidukord. Et eesootav päev hoo sisse saaks, peaks tervislik hommikueine sisaldama veerandi päevasest energiavajadusest. Ning miski ei tõsta tuju rohkem, kui magusad maitsed. Allolev retsept viib lihtsalt keele alla!

Vaja läheb:

1 küps banaan

0,5 dl oliiviõli

1 dl hapukoort

2 pk (a 45 g) Veski Mati kaerahelbe-kiirputru mustikatükkidega

1 tl küpsetuspulbrit

Mustikaid (kas värskeid või külmutatuid)

Valmistamine:

Püreesta banaan. Sega kokku banaanipüree, õli ja hapukoor. Puista hulka Veski-Mati kiirpudru pakendite sisu ja küpsetuspulber. Sega ühtlaseks tainaks. Lase tainal oma 10 minutit seista, selle ajaga ta pakseneb veidi.

Jaga tainas vormikestesse (olenevalt vormide suurusest saad 2 või 3 pudingut). Puista peale mustikaid. Küpseta ahjus 180 kraadi juures 30 minutit. Naudi soojalt või jahtunult.

Tagasi üles