Hämmastav foto: juuksur näitab, mida depressioon noore naisega tegi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Uskumatu, kui paljusid erinevaid tervise külgi depressioon mõjutab. Iowast pärit juuksur Kayley Olsson jagas pilti neiust, kellega tal 13 tunniks tööd jätkus. Seda tänu tüdruku raskele depressioonile.

Juuksur oli hämmingus selle 16-aastase neiu seisundist, kirjutab Woman´s Day. Sisse astudes oli tüdruk palunud juuksed lihtsalt maha lõigata, kuna kammimise valu oli väljakannatamatu. Kuna tüdruk oli juba mitu aastat depressiooniga võidelnud ning ühel hetkel jõudis asi sinnani, kus ta enam ei suutnud enda eest hoolitseda, isegi mitte juukseid kammida. Ta naasis paar nädalat tagasi kooli, kuid nüüd oli ees tal koolis pildistamine. Kayley aga ei andnud alla ning pärast 13 tundi juuksuritööd õnnestus tal neiu taas naeratama panna. Juuksur rõhutab oma postituses, et vaimne probleem on tõsine probleem, mitte nali.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles