Populaarsed asjad, millega prints William ja Kate ei luba oma lastel mängida

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kate ja Charlotte
Kate ja Charlotte Foto: Vida Press

Kuigi nelja-aastane prints George – tulevane Inglismaa kuningas – ja kaheaastane printsess Charlotte on vaat et kõige nunnumad kuninglikud jõnglased, on nad siiski täiesti tavalised lapsed.

Travel and Leisure kirjutab, et kuigi kuningliku pere varade väärtuseks hinnatakse umbes 17 miljardit eurot, elavad noorimad kuningapere liikmed üsna tavapärast elu, kuna nende vanemad Kate ja William teevad omalt poolt selleks pingutusi.

Selgub, et kuninglikel vanematel on karmid reeglid, mis puudutavad kõiksugused elektroonilisi vidinaid lastetoas – ei mingeid iPade või arvuteid! «Need on emme ja issi mänguasjad,» ütleb üks perele lähedal seisev allikas. «Nad on kaks inimest, kes kasvasid üles ilma tehnikavidinateta ning nad usuvad tugevalt mänguasjadesse, õues mängimisse ja aktiivse kujutlusvõime julgustamisse. Neil on väga tavaline perekond.»

Allikas lisas, et lapsed paistavad asjakorraldusega rahul olevat. Prints George armastab kõike, mis veereb ja on ratastega, printsess Charlotte on aga iroonilisel kombel vaimustuses printsessidest. Peresõber on kommenteerinud, et tüdrukuke pole vist veel päriselt aru saanud, et on isegi printsess.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles