Mees palkas prostituudi, kes osutus tema enda abikaasaks (1)

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne
Pilt on illustratiivne Foto: Vida Press

Ameerikas Illinoisi osariigis Elginis on aset leidnud kurioosne juhtum, kus mees tellis endale veebilehe kaudu koju prostituudi, kuid üllatus oli mõlemapoolne kui selgus, et prostituut on tema enda abikaasa.

52-aastane mees oli paar kuud veebikülge prostituutide tellimiseks kasutanud ning nendega lähiümbruse motellides kohtunud. Ka möödunud nädalavahetusel ütles ta oma abikaasale, et läheb sõpradega paarile dringile, kui tegelikult ootas teda järjekordne motelliõhtu, kirjutab Telegraph Sun.

Motelli jõudes võttis mees telefoni ja avas tuttava veebisaidi, millelt avastas 27-aastase naise profiili, mis talle huvi pakkus. Fotol oli näha vaid keha, kuid mehele see meeldis ja ta saatis sõnumi, küsides, kas naine on vaba. Nad leppisid kohtumise motellis kokku.

Politsei kutsusid külastajad kõrvaltubadest, kui pärast kella kaheksat õhtut kostis toast lärmi – naine oli saabunud ja avastanud, kes tegelikult tema klient on. Paar on olnud abielus 19 aastat.

Prostituut oli 43-aastane naine, mehe abikaasa. Naine oli vihane, et mees seksi ostab, mees oli vihane, et naine vabakutseline seksitöötaja on. Usutavasti ootab neid ees lahutus.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles