Kuidas säästa pulmi korraldades tuhandeid eurosid (1)

Angela Blumkvist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ulrich Schade / PantherMedia / Scanpix

Pulmade korraldamine on suure tõenäosusega su elu kõige kulukam üritus. Küll aga ei pea see alati nii olema. Väikeseid nippe kasutades on võimalik säästa tuhandeid eurosid ning endiselt nautida elu kaunimat päeva.

Murra traditsioone

Ära planeeri pulmi nädalavahetusele. Pidades pulmi nädala sees, säästad juba pulmapaiga rendilt sadu eurosid. Või miks on vaja üldse pidada pidu mõisas? Kui sul on mõni sõber, kellel on kaunis maakoht, palu võimalust pidu seal pidada. Samuti ei ole alati vaja korraldada eraldi pulmareisi. Planeeri pulmad vahetult enne (niigi planeeritud) puhkust ning saad ühe hoobiga tehtud mõlemad.

Telli peoks, mitte pulmadeks

Niipea, kui mainid mõnele teenuseosutajale või toote pakkujale sõna «pulmad», tõusevad hinnad meeletu kiirusega. Tellige ilus tort või kook, mis teile sobib, kuid jätke mainimata, et see on pulmadeks. Sama kehtib ka auto või toitlustuse tellimisel.

Mõtle targalt, tee vähem

Märgi kutsele, et soovijad võiksid tuua kindlat värvi kindlaid lilli ning kaunistage nendega peopaik. Nii ei pea sa ise lillekaunistusi tellima ning säästad nendelt korraliku summa.

Allikas: DailyMail

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles