Kuus lihtsat viisi, kuidas abikaasa ära hellitada

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: StockSnap / CC0 Licence

Kui sa tahad, et sinu suhe püsima jääks, tasub sellesse aeg-ajalt rohkem panustada, eriti siis, kui igapäevastress hakkab liialt hinge sööma.

SWNS toob välja kuus lihtsat, kuid geniaalset viisi, kuidas hoida sädet elus ka siis, kui te olete koos olnud juba viis, kümme või 25 aastat.

Väikesed asjad loevad

Kui te olete juba pikemat aega koos olnud, muutub võtmeküsimuseks suhtes sädeme hoidmine. See ei tähenda kord aastas aastapäevaks suure kingituse tegemist – väikesed asjad on need, mis loevad. Jäta talle väikeseid armastuskirjakesi, valmista lemmikrooga või kingi midagi pisikest, kuid olulist.

Ole oma välimuse üle uhke

Enda välimuse eest hoolitsemine ei tee sind pealiskaudseks ja enesekeskseks. Kui sa pead endast lugu ja hoolitsed selle eest, et see kajastuks välimuses, tähendab see, et sa respekteerid ennast ning see on väga seksikas ja aitab suhtele kõigiti kaasa.

Avatud julgustamine

Kui sa oled julge ja avatud teda kritiseerima, siis ole ka julge ja avatud teda julgustama ja kiitma. Oma kallima õnnelikuks tegemine ei tähenda, et sa lubad tal käituda halvasti. Oluline on teada, mil teda kiita tugevuste eest ning neile keskenduda.

Ole mänguline

Ära karda olla lapsik ja lollitada ning koos naerda. Uudsus hoiab suhte värske ja erutavana ning see tähendab, et sa oled võimeline talle avama end külgedest, mis on seni varjul olnud.

Motiveeri teda

Olgu su abikaasa maailma kõige edukam inimene või lihtsalt keegi, kes armastab garaaži all nokitseda, julgusta teda oma hobidega tegelema. Kui tal on unistus, mida ta soovib täita, siis sinu julgustus ja tugi tähendab talle enam, kui arvata oskad.

Võta juhiroll

Mehed ei taha alati olla samas rollis, vaheldus toob ellu vürtsi. Seega järgmisel korral võta linade vahel juhtimine enda kätte ning sa näed, kuidas ta sinu märguandeid järgib ja rõõmuga kaasa tuleb.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles